HP A1000y Specs

HP A1000y Specs


HP Pavilion a1000y er en stasjonær PC laget for daglige databehandlingsoppgaver som arbeid, spill og se filmer. Det regnes som en mellomdistanse datamaskin med komponenter som er egnet for vanlig arbeid eller bruk i hjemmet.

hovedkort

Asus P4GV-LA hovedkort brukes for denne modellen. Den kontakten støtter både Intel Celeron med Prescott og Northwood kjerner sammen med Pentium 4-prosessorer. Den front-side bus opererer på 400 MHz. Hovedkortet er et mikro-ATX med dimensjoner på 9,6 med 8,6 inches.

Hukommelse

Hukommelse spiller en stor rolle i hvor hurtig en datamaskin er i stand til å behandle flere oppgaver samtidig. Standarden spilleautomater er inkludert er to 184-pin DDR stikkontakter med maksimalt 2 GB minnekort som støttes. Stikkene operere i enkeltkanalmodus.

utvidelsesmuligheter

Legg utvidelseskort for å forbedre ytelsen og øke funksjoner med de tre tilgjengelige PCI-spor. En ulempe er at en AGP slot, den primære spor for skjermkort for å optimalisere spill, er ikke tilgjengelig. PCI-kort er tilgjengelig, men operere ved lavere hastigheter.

Lyd

Realtek seks-kanals lyd støtter topp lydkvalitet med ekstra støtte for Dolby 5.1. Lyden er integrert i motsetning til ved hjelp av et eget kort i et utvidelsesspor.

porter

Plassert på baksiden av maskinen er en seriell port og parallellport, til en VGA-port kobler til en skjerm, fire USB-porter med 2.0-hastighet, en RJ-45 nettverk port og tre lydporter.