HP All in One 1315 Problemer

HP PSC All-in-One 1315 skriver, skanner og kopimaskin ble utgitt i 2004. HP Support tar for seg en rekke problemer som har blitt funnet med All-in-One 1315 siden det ble lansert.

feil~~POS=TRUNC betingelser

HP rapporterer at skriveren kan støte noen av følgende problemer: fremdriftslinjen stopper under installasjon av skriverprogramvaren; lysene på skriverens kontrollpanel blinker eller blinker; "HP Director" programvaren ikke åpne i Windows XP; skriveren forsvinner helt fra Windows Vista og skriveren, hvis den er tilkoblet med en USB-kabel, prøver gjentatte ganger å installere når Windows Vista laster.

utskrifts~~POS=TRUNC problemer~~POS=HEADCOMP

HP All-in-One 1315 har vært kjent for å ha problem når du skriver ut fra "Microsoft Word"; spesifikt, rapporterer en "papir mismatch" feil skriveren. HP bemerker også at 1315 kan rapportere at det er offline eller at utskriftsjobber føre til en konflikt og krasj med "svchost.exe". Andre programvarebaserte problemene omfatter utskriftsjobbkøen fylle opp uten jobb utskrift og en "tom for papir" -melding når skriveren er full.

Scan Issues

Den 1315 Skriveren har bare noen få problemer med sin innebygde, planskanner. Med systemer som kjører Windows Vista, kan en skannejobb ikke starte når skanneknappen trykkes på skriveren. Andre problemer inkluderer ikke å ha en mulighet til å lagre skanninger til PDF og skannejobber tilsynelatende å forsvinne når skriveren er ferdig.