HP L2000 Problemer

Lansert i 2005, er HP L2000 en serie av bærbare PCer fra amerikanske produsenten Hewlett-Packard. Hvis du eier en HP L2000 og opplever et problem med det - som kan oppstå fra noen av dets komponenter eller enheter - kan du se i "Løse et problem" delen, som ligger på datamaskinens generelle informasjonsside på produsentens hjemmeside. Det tilbyr HP feilsøking for bærbare vanlige problemer.

Oppstart / Boot

Du kan ha problemer med å starte opp eller starte HP L2000 inn i operativsystemet. Den bærbare kanskje trenger en hard reset. Først fjerne alle flash minnekort og eksterne enheter. Deretter kobler du strømadapteren og ta ut batteriet. Trykk og hold inne strømknappen i opptil 15 sekunder for å tømme all reststrøm. Etter det, koble adapteren, trykker du på strømknappen og ser etter belysning av LED-indikatorene nær Caps Lock og Num Lock-tastene. Også lytte for å snu lyden av interne komponenter som harddisken.

Vise

HP L2000 laptop kan mislykkes i å gå ut av ventemodus, som oppstår når datamaskinen ikke er i bruk. Det er preget av en nedtonet skjerm for å spare strøm. Hvis problemet ikke er løst ved å trykke en tast på tastaturet, eller ved å trykke på Funksjon (Fn) og F4 tastene sammen, prøve å oppdatere operativsystemet ved å installere Windows XP Service Pack 2.

Opptreden

Virus, adware, spyware eller annen type skadelig programvare vil føre til et fall i L2000 ytelse. Dette manifesterer vanligvis seg i treg respons på kommandoer som Web søke og URL klikk på linker, samt uønskede pop-up reklame vinduer. Den L2000 leveres med en prøveversjon av antivirusprogramvare. Du kan velge å kjøpe og laste ned programvaren etter utløpet av prøveperioden for å fortsette beskyttelse. Du har også muligheten til å gjenopprette systemet til en dato og klokkeslett når maskinen sist virket riktig.

Batteri

Du kan bekrefte et defekt batteri på HP L2000 hvis det ikke er lys som kommer fra batteriet indikator LED, som ligger nær strømikonet. Andre indikatorer inkluderer en blinkende batteri LED lys og laptop i stand til å operere med adapteren når batteriet er fjernet. Du kan feilsøke adapter, samt hovedkortet, for å sikre at problemet er batteriet ved å holde den bærbare datamaskinen er koblet til adapteren med batteriet fjernet og trykke på strømknappen. Hvis strømlampen er av, deretter adapteren må skiftes. Hvis strømlampen er på, men L2000 ikke slår seg på, så problemet er med hovedkortet.