HP Laptop strømforsyningsproblemer

De fleste HP bærbare strømforsyning består av en liten boks med ledninger på hver side kobler til laptop og en stikkontakt, samt en LED-lys som viser om adapteren er på / av. De vanligste problemene som oppdages av brukere innebære LED lys ikke er slått på, kortslutninger og makt overbelastning.

LED-lampen er av

Hvis LED-lyset er av når adapteren er plugget bare inn i veggen, men slår seg på når du kobler den til den bærbare datamaskinen og veggen, kan dette tyde på en makt overbelastning. Bøte på dette ved å sjekke uttaket, ta ut / deretter koble tilkoblinger på hver ende og deretter fjerne pluggen fra den bærbare datamaskinen. Hvis lyset er fortsatt av, kan adapteren bli stekt. I tillegg bør du plugge i strømforsyningen mens den bærbare batteriet er fjernet for å sjekke levedyktigheten til strømforsyningen.

kortslutning

Kortslutninger er forårsaket av fysisk eller elektrisk skade og kan renne tilgjengelig kraft, hindrer riktig funksjon av din HP bærbare strømforsyningen. Hvis strømforsyningen slås på når du kobler den til bare veggen, men slår seg av når du også koble den til den bærbare datamaskinen, kan du se på en kortslutning. Hvis ohmmeter gir en lesning av mindre enn 3 ohm ved punktet der strømforsyningen kobles til HP bærbar PC, er dette en indikator på en kortslutning. Du kan finne plasseringen av den korte ved å undersøke flyttbare bærbare komponenter, som batterier, Zip-stasjoner og andre USB-komponenter. Om nødvendig kan du må være sprekk åpne den bærbare datamaskinen for å sjekke indre komponenter, inkludert hovedkort, for brennmerker. Du bør bytte den berørte delen (e).

LED-lampen blinker

Hvis LED-lyset blinker når du vrikker ledningen eller forblir på når ledningen er i en spesiell posisjon, er problemet ditt strømledningen eller strømkontakten på den bærbare datamaskinen. Bytt ut kontakten ved å fjerne det fra enden av strømledningen, ved hjelp av en wire stripper å Pare ned på slutten av strømledningen, og sette inn en ny kontakt (veldig billig) på toppen av strippet slutten.

Rutinemessig vedlikehold

Det finnes en rekke andre vedlikeholds handlinger du kan utføre som kan lindre HP bærbare strømforsyningsproblemer. Du kan veksle spenningen bytte mellom 115V til 230V og tilbakestilles til riktig spenning for ditt geografiske område. Du kan åpne saken (1) sjekke forbindelsen mellom den innkommende ledningen og hovedkort og (2) bruke et vakuum for å fjerne eventuelle hindrer støv. Du kan koble HP laptop strømforsyningen inn i en annen stikkontakt eller strømskinne for å se etter problemer i de eksterne kontakter.