HP P4500 Hurtig Specs

HP P4500 Hurtig Specs


HP P4500 er et system som inkluderer programvare og maskinvarekomponenter. Det gir en skalerbar lagringsnettverk eller SAN, mens forsterke system virtualisering, en teknologi der programvare er i stand til å utføre databruk som tradisjonelt utføres av maskinvare. Før virtualisering kom på markedet, ville en SAN bære lagringsenheter som for eksempel tape eller DVD jukebokser. De data som er lagret på disse enhetene vil da bli rutet gjennom tradisjonelle servere til det lokale nettverket.

lagring Clustering

Lagring Clustering teknologi aggregater bassenger av lokalt lagrede og brukte data i klynger på spredning over SAN. Disse klyngene styres ved hjelp av full kraft og lagringskapasitet på hele SAN til enhver tid, men er fortsatt tilgjengelig for alle lokalisert punkt til alle tider. Dette øker kapasiteten til alle lokale punkter på SAN i sanntid. Dette er også det som gjør det mulig å rampe opp kapasiteten til SAN ved tilsetning av lagrings noder som helst fysisk punkt i nettverket mens systemet forblir på nettet. Kapasiteten på den nye noden blir automatisk lagt til den samlede kapasiteten til SAN og alle data er umiddelbart videreformidles for optimalisert effektivitet.

Network RAID

RAID står for Redundant Array av uavhengige disker. Nettverket RAID teknologi innlemmet i P4500 bruker klynger av lagringsnoder for denne matrisen. Data blir både stripete og speilet i flere kopier over denne matrisen. Striping sprer dataene i en fil på tvers av ulike disker i rekken og speiling sparer to eller flere kopier av en fil i to eller flere steder samtidig. Begge disse gir backup sikkerhet som forhindrer tap av data. I P4500 versjon av nettverk RAID, får IT-administratoren for å velge hvor viktig ulike bassenger av data er og fordele RAID ressurser tilsvarende for å gi større effektivitet.

Thin Provisioning

Thin provisioning løser mangelen på nøyaktighet som ligger i pre-tildeling lagringskapasitet basert på framskrivninger av hvordan data bassenger vil vokse og må nås nedover veien, som er det IT-ledere ellers må stole på. Med Thin Provisioning, blir pre-allokering unødvendig fordi programvaren er i stand til å fordele bare plassen som trengs på fly som data blir skrevet. Stillbilder opprettet for sikkerhetskopiering og gjenoppretting er også tynn klargjort i P4500 system.

maskinvare

Den P4500 maskinvare har 600 GB, statistisk analysesystem basert disker; den grunnleggende pakken har 24 av dem med 12 GB RAM. Den har også to redundante aktive / aktive lagringskontrollere for ekstra backup redundans, samt redundante strømforsyninger som kan endres ut mens systemet fortsatt er online. Systemet tilbyr også fire nettverksporter på 1 GB hver. Et nettverkskort eller NIC er i utgangspunktet en tredjeparts nettverksruteren / oversetter. Det er også en integrert DVD / CD-ROM.