HTML iframes Tutorial

HTML iframes Tutorial


I 1996, versjon 3.0 av Internet Explorer innført en HTML-kode som heter iframe. Den ble brukt til å lenke til innhold som kan være plassert i en mindre boks innen en webside. Den iframe HTML-koden kommer med mange forskjellige attributter som kan endre måten den fungerer og ser ut. De er implementert fra innsiden av HTML iframe tag som vil se slik ut: <iframe>. Legg attributtene inne i iframe tag å manipulere sitt utseende. For eksempel, skriv <iframe scrolling = "no"> for å blokkere Internett-brukere fra å rulle inne i iframe.

Bruksanvisning

1 Åpne HTML-fil med en tekst editor. Notisblokk vil fungere bra. Høyreklikk på filen, velg "Åpne med" og klikk "Notisblokk". På samme tid, holde HTML-filen åpnes i en nettleser, slik at du kan oppdatere og se endringer som de er laget etter lagring HTML-filen i tekstredigeringsprogrammet. Se på filen i nettleseren og finne hvor du vil plassere iframe. Sørg for å plukke en plass med god plass, fordi en stor iframe i en liten plass kan irritere brukerne.

2 Plasser åpningen iframe tag <iframe> der det skal begynne, og lukk iframe med den avsluttende koden </ iframe>. Før størrelsen på iframe og andre spesifikasjoner kan legges til, lage en liten webside iframe kan lenke til. Den vil inneholde bilder og tekst, men vær forsiktig med å sette for mye innhold slik bla innsiden av iframe holdes til et minimum.

3 Plasser navn, link og beskrivelse attributtene inne i iframe tag. For navn, type "name =" navn på iframe "" (kun ved hjelp innsiden anførselstegn) rett innenfor iframe tag. Dette formatet kan brukes for de andre iframe attributter. Bruk src-attributtet til å lenke til nettadressen til innholdet som går inne i iframe ved å skrive "" (igjen, bare innsiden anførselstegn). Attributtet longdesc brukes til å koble til en tekstfil med en beskrivelse av iframe innhold som vises hvis nettleseren ikke støtter iframes.

4 Finn riktig størrelse, marger og plassering av iframe nå at innholdet har vært knyttet til. Bredde og høyde er de egenskaper som setter størrelsen på iframe. Hvis iframe er ment å være av samme størrelse, skriver du "width =" 400 "" (bare innsiden anførselstegn) angir du størrelsen i piksler. For iframe for å endre størrelser med leseren, skrive "width =" 35% "" (inni anførselstegn bare) vil gjøre det alltid 35 prosent av den totale bredden på websiden. Bruk justere attributtet til å velge plasseringen av iframe. Skriv "align =" top, right "" (inni anførselstegn) eller en kombinasjon av to valg som også inkluderer midten, nederst, venstre og sentrum.

5 Sett grense og margin bredde attributter. Den attributter grensen og margin bredde er siste finpuss for å hjelpe iframe passe inn med resten av websiden. Marginene er målt med piksler, og grensen bruker én eller null. Skrive "margin =" 10 "" og "grensen" 1 "" (inni anførselstegn kun for begge) vil lage en liten margin med en kant å matche. Lagre HTML-filen i teksteditor og oppdatere nettleseren for å sørge for at alt fungerer som det skal.