HTML kode for Infinity Symbol

Evighetssymbol, eller lemniskaten, brukes i ulike fagfelt, inkludert fysikk, matematikk, datamaskiner og logikk. HTML har spesifikke instruksjoner for å sette inn spesialtegn, for eksempel uendelig symbol inn i en webside. Og nei, heldigvis, trenger du ikke å slå en figur "8" på siden for å gjøre det.

Bakgrunn

HTML kode sysselsetter visse tegn som en del av kodestruktur. For å unngå å forvirre nettlesere, er disse tegnene "reservert", som betyr webdesignere kan ikke bare legge dem inn i websider. For å vise slike tegn - si, jo større-enn glyph - du må bruke tegnkoder. Andre vanlige symboler og symboler som evighetssymbolet krever også tegnkoder.

syntax

Et tegn enhet i HTML kommer i to former: enhet nummer og enhetsnavnet. Du kan bruke den ene eller den andre. Foretaket nummer for uendelig symbolet er ∞, mens enhetsnavnet er ∞. Legg merke til tegnet i begynnelsen og semikolon på slutten i begge versjoner. Disse forteller nettleseren at du vil vise en spesiell karakter, så sørg for at du alltid inkludere dem.

kompatibilitet

Et foretak nummeret kan anses overlegen til enhetsnavnet siden den har bredere støtte blant nettlesere. Imidlertid er enhetsnavnet lettere å huske.

bruk

For å bruke uendelig symbol, åpne websiden du ønsker å bruke den i. Gå til hvor som helst mellom åpning og lukking koder i beholderen der du vil det skal vises, for eksempel et par av <div> tagger eller <p> tagger . Skriv inn koden som følger:

<P> Dette er symbolet på uendelighet. ∞ </ p>