HTML-koding på Yola

HTML-koding på Yola


Yola hjelper Internett-brukere å bygge profesjonelle hjemmesider raskt. Når du har registrert deg for en gratis Yola konto, kan du bruke sine designverktøy for å begynne å bygge websider umiddelbart. Hvis du vet litt HTML, kan du gjøre nettstedet ditt ser enda bedre ved å legge til HTML-kode på sidene dine ved hjelp av Yola HTML editor.

Opprette en webside

Ved å klikke på "Create New Site" lanserer en veiviser som lar deg velge et oppsett stil, tilpasse overskrifter og legge til tilpassede paneler til nettstedet. Når veiviseren er ferdig, viser Yola din startside i designsiden. Du står fritt til å publisere det da, eller fortsette å tilpasse layouten. En sidepanelet inneholder nyttige verktøy du kan bruke til å endre måten siden din ser ut. Dobbeltklikk på "Picture" verktøyet, for eksempel, og en opp vinduet ber deg om å laste opp et bilde.

Legge til HTML

Dra "HTML" verktøyet på websiden åpner en HTML-redigeringsvinduet. Der kan du skrive inn vanlige HTML uttalelser som legger flere kontroller til siden din. Skriv inn følgende kode, for eksempel å legge til en overskrift til side:

<H1> Dette er en ny overskrift </ h>

Når du klikker på "Lagre" Et nytt panel med den kontrollen du har lagt vises på websiden. Dra dette panelet til det stedet du ønsker å flytte kontrollen.

oppdatere HTML

En "Margin" knappen vises på hver HTML panel på websiden. Når du klikker på denne knappen, åpnes "Edit Margin" pop-up vindu. Dette vinduet lar deg justere plassen rundt panelet. En "Margin" knappen vises på hver HTML panel på siden. Klikk denne knappen for å vise "Rediger Margin" pop-up vindu. Dette vinduet lar deg justere de beste, venstre, bunn og høyre marg som omgir den valgte panelet. Hvert panel har også en "Edit" knappen som åpner HTML redigeringsvinduet. kan du klikke på "Rediger" knappen når du trenger å oppdatere panelets HTML-kode.

Tips

Yola HTML editor lar deg legge inn Javascript i websidene. For å gjøre dette, legg til en <script> blokk til koden som vist i eksempelet nedenfor:

<Script>
fungere processClick () {
alert ( 'Dette er en test');
}
</ Script>

Denne koden oppretter en funksjon som heter processClick. Når det kjører, vises en meldingsboks. Lag så mange funksjoner som du liker ved å plassere dem mellom <script> koder i HTML redigeringsvinduet. Når du er fornøyd med endringene, klikk på "Publiser på nettet." Publiser siden åpnes og lar deg gjøre nettstedet ditt synlig på nettet. Etter publisering, gjøre endringer i nettstedets HTML ved å klikke på "Rediger nettsted" knappen på oversiktssiden.