Hurtig PowerPoint tips

PowerPoint er overalt: i konferanserom, klasserom og kirker. Slide designere og foredragsholdere som bruker programvare ofte vet at det kan være et kraftig, effektivt verktøy for å presentere visuell informasjon. Enten du er ny til PowerPoint eller allerede bruker det, vil disse raske tips Powerpoint hjelpe deg å ta dine presentasjoner til neste nivå.

Svart ut skjermen

Har du noen gang sett ut på publikum under en presentasjon og la merke til at de alle ser på videoskjermen? Du vil ha dem til å fokusere på deg og ditt budskap, men skjermen trekker oppmerksomheten deres. Du kan ikke være sikker på at de er absorberende meldingen når de ikke selv ser på deg. Ta tilbake i fokus under en presentasjon ved å trykke på "B" eller "W" tasten på tastaturet. "B" -tasten svarte ut innholdet på skjermen, og "W" -tasten hvite ut. Publikum vil fokusere sin oppmerksomhet tilbake på deg. Etter at du er ferdig med å gjøre poenget ditt, trykker du på tasten en gang til for å gå tilbake til lysbildene.

Bruk Høyre Bakgrunn

Komme i gang kan være den vanskeligste delen av å utforme presentasjoner. Hvis du trenger et løft for å komme i gang, tenk på rommet der du skal levere presentasjonen. Hvis du presenterer i et stort, mørkt rom, bruker mørke lysbilde bakgrunn og lyse fonter slik at bakgrunnen forsvinner på kantene av skjermen. Hvis du presenterer i et konferanserom der noen av lysene vil bli liggende på eller lys fra omgivelsene vil krype inn i rommet, bruk en lys bakgrunn og bruke mørke fonter. Å finne ut bakgrunnen vil komme i gang på å designe resten av presentasjonen.

Bruk Handouts

Garr Reynolds, forfatter av Presentation Zen, minner PowerPoint presentasjoner som "lysbilder er lysbilder og dokumenter er dokumenter." Reynolds kaller lysbilder som er overbelastet med tekst "slideuments." PowerPoint-lysbilder bør være visuelle illustrasjoner som forbedrer programleder talte meldingen. Du kan tilføre verdi til presentasjonene dine ved å forberede detaljerte brosjyrer - dokumenter, ikke sklier - som gir detaljert referansemateriale for publikum. Ikke prøv å inkludere detaljert informasjon om lysbilder under en presentasjon.

Bilder fra Hero

Hero bilder er illustrasjoner som du strekker seg over en hel lysbilde å lage en intens inntrykk på publikum. Hero bilder gjøre det "tunge løft" for deg; de hjelpe publikum forstår poenget bak meldingen. Tenk deg at du ønsker å overtale ledelsen at din bedrift har behov for å finne en "Plan B" - en alternativ måte å drive forretninger når ytre krefter forstyrre driften. Opprett et lysbilde med et helt bilde, for eksempel et bilde som viser en regn forsinkelse på en baseballkamp, ​​med grounds rulle ut en presenning for å dekke infield. Bildet illustrerer meldingen din: uventede hendelser kan tappe ressurser. Pitch dine ideer for "Plan B" med at helten bilde på skjermen.

Stock Photos

En av de enkleste måtene å ta dine presentasjoner til neste nivå, er å bare bruke bilder av profesjonell kvalitet. Ikke kopiere bilder fra Internett som kan være gjenstand for opphavsrettslig vern. I stedet kjøpe billig lager bilder fra en bildebank eller abonnere på en fototjeneste som tillater gratis nedlasting for ikke-kommersiell bruk. Noen ikke-pris lager bildet abonnementstjenester tilbyr gratis bilder bare for å registrere deg og gjøre flere bilder for gratis nedlastinger hver uke.