Hva å gjøre med en tapt WEP-nøkkel

Hva å gjøre med en tapt WEP-nøkkel


En Wired Equivalent Privacy (WEP) Nøkkelen er den krypterte passord som gjør at datamaskiner tilgang til et trådløst nettverk via en ruter. Selv om en WEP-nøkkel kan synes å være tapt, er det ikke vanskelig å gjenopprette.

sammensetning

WEP-nøkler er en kombinasjon av 10 til 13 tall og bokstaver.

Verktøy Nødvendig for Recovery

En ethernet-kabel, tilhørende ruter og en personlig datamaskin er de eneste nødvendige verktøy for å gjenopprette en WEP-nøkkel.

PC Recovery

For å gjenopprette en WEP-nøkkel, bare koble datamaskinen til ruteren med Ethernet-kabelen, åpne en nettleser, skriver Internet Protocol (IP) -adresse i nettleservinduet (vanligvis 192.168.1.1 eller 192.168.0.1), skriver du inn brukernavnet til ruteren og passord (som ble satt ved installasjon, men kan være den vanlige "admin" og "passord" som standard) og velg "Wireless Security." WEP-nøkkelen ligger i tekstfeltet merket «1».

Mac Recovery

I kontrollpanelet, velg "Network" og deretter "Avansert" og deretter "Lagrede nettverk". De lagrede nettverkene vil vises; Merk av i boksen ved siden av nettverket du ønsker å ta opp for å vise WEP-nøkkelen.

Når utvinnes

Spill WEP-nøkkelen og fest den på et trygt sted for fremtidig bruk. Ikke del det med andre; kjenne et nettverkets WEP-nøkkel vil tillate andre å vise informasjon på det nettverket.