Hva bestemmer Internet Speed?

Hva bestemmer Internet Speed?


En datamaskin er Internett-hastighet er bestemt av flere faktorer, ikke bare hastigheten på datamaskinens prosessor. Ved å vite hva bestemmer Internet speed-og hvordan du kan forbedre det-du kan øke hastigheten på internettforbindelsen din, slik at den ikke tar timer for grafikk-Laden websider for å dukke opp på dataskjermen.

din arbeidsstasjon

For mange år siden var det vanlig for en oppringt Internett-tilkobling for å ta minutter, om ikke timer, for å laste inn nettsider på en datamaskin. Jo større fil, jo lenger det tok å laste ned. Per 2011, Internett-tilkoblinger som tilbys på høyhastighetsnettverk som ISDN, et kabelmodem, en digital subscriber line (DSL) og Wi-Fi (mobil, offentlig Internett) eller sikre bedriftens internettforbindelser gjør nettsteder lastes nesten instanteously, ofte i løpet av sekunder.

Men det som bestemmer Internett-hastighet? Mange ganger, er det en rekke ting, men kraften i arbeidsstasjonen er en viktig komponent. Dette bestemmes av hvor rask prosessoren behandler data eller informasjon. Enkelt sagt, jo mer "makt" din arbeidsstasjon har, jo raskere kan behandle informasjon. Så, bygget en datamaskin for 10 år siden, med mindre prosessorkraft, vil vanligvis ikke sammenligne, speedwise, til en datamaskin bygget i 2011.

Tilkobling til ISP

En ekstern tilkobling er mye tregere enn en DSL eller kabel internettforbindelse. En oppringt er nettopp det en ekstern som går over telefonlinjer-mens andre Internett-tilkoblinger er mye raskere. Tilkoblingshastigheten har også mye å gjøre med modemet; et lavere nivå modem vil ikke behandle informasjon raskt. Imidlertid er ISP-tilkobling bare en del av Internett-hastighet puslespill.

Internet Service Configuration

En ofte oversett område er hvordan Internett-tjenesten er konfigurert. Hvis det ikke er riktig konfigurert av Internett-leverandøren, vil det ikke fungere raskt. Sjekk hastigheten på en Internett-forbindelse fra tid til annen for å sørge for at det er hastigheten leverandøren lovet. Mange ganger, leverandører har varierende grad av service og raskere Internett-tjenesten er fakturert på en premie. Forsikre deg om at leverandøren gir deg den Internett-hastigheten som du betaler.

Internett-trafikk

Helt gå inn på en nettside og vente og vente på det å laste? Det kan ha mindre å gjøre med datamaskinen enn med Internett-trafikk på nettstedet du prøver å få tilgang. Hvis et stort antall mennesker prøver å få tilgang til området på samme tid, noen vil være i stand til å få tilgang til nettstedet og andre vil ikke. Andre faktorer som påvirker hastigheten inkluderer kraften i server-hosting sidene eller filer på nettstedet som er i bruk.