Hva betyr 4G Mean for iPad?

Når det er tilgjengelig, vil 4G nettverksfunksjoner gir iPad med flere fordeler. Ikke alle av 4G effekter vil være positivt, men. På tidspunktet for dette skriftlig, ikke den nyeste versjonen av Apples iPad tablet PC, iPad 2, støtter 4G-tilkobling. Ifølge en juni 2011 artikkel fra forbrukerelektronikk og mobile ressurs nettsted BGR, vil den neste inkarnasjonen av iPad, iPad 3, gir 4G via Verizon Long Term Evolution (LTE) nettverk.

Underliggende liggende~~POS=HEADCOMP Technology

4G - eller fjerde generasjon - teknologien er mobildata standard som lykkes 3G - tredje generasjon - standard. Som 3G, 4G fungerer ved å konvertere binær kode inn radiosignaler, overfører disse signalene med mobilmaster og deretter å ha trådløse enheter motta disse signalene og konverterer dem tilbake i binær kode. I motsetning til med en Wi-Fi-tilkobling, noe som krever en bruker å være i nærheten av en bestemt trådløs ruter, er en 4G-tilkobling "always-on." Dette betyr at en bruker kan alltid holde en trådløs enhet som er koblet til et 4G-nett, forutsatt at det er mobilnettverk tårnene i geografisk nærhet. Den største forskjellen mellom hva en 3G iPad kan oppnå, og hva en 4G iPad vil være i stand til å oppnå, gjelder direkte til relative nedlastingshastigheter.

Nedlastningshastighet

Ved hjelp av et 3G-nettverk, kan en iPad gi en nedlastingshastighet, eller dataoverføringshastighet, 3 megabit per sekund (Mbps). Til sammenligning bruker en 4G-nett, vil en iPad kunne gi en nedlastingshastighet på 100 Mbps og raskere. For å sette disse hastighetene i perspektiv, bemerker Praktisk E-handel som laster ned en 100MB fil over et 3G-nettverk kan ta ca 7 minutter, mens du laster ned en 100 MB fil over et 4G-nettverk kan ta ca 30 sekunder. 4G er i stand til å gi raskere nedlasting hastigheter fordi det gir en større båndbredde, eller et bredere spekter av frekvenser over hvilke data kan reise.

produktivitetsfordeler

Ved å kombinere sin store skjerm - stor i forhold til en smart-telefon - med sine rask nedlasting hastigheter, vil en 4G iPad tillate for streaming, eller live nedlasting, high-definition (HD) video. I tillegg til å være gunstig for å se filmer, TV-episoder og annet videoinnhold på nettet, vil denne avanserte video-streaming tillate iPad brukere å bruke sine iPads for videokonferanser. Raskere streaming betyr også at en 4G iPad vil være i stand til å få tilgang til live-kartlegging og GPS navigasjon raskere.

Databruk

Den største ulempen med 4G kommer til iPad er økt databruk. Som den trådløse forbrukeren ressurs nettsted, språk notater regningen Politi, når 4G-tjenester blir tilgjengelig med iPad ", kan du forvente databruk å øke i forhold til tilkobling hastighet." Økt databruk betyr at brukerne må betale mer for sine trådløse servicepakker, som de fleste tjenesteleverandører prise sine pakker i henhold til hvor mange megabyte eller gigabyte med data en trådløs abonnent bruker.