Hva betyr Bad Gateway mener?

Hva betyr Bad Gateway mener?


Når en "502 Bad Gateway" feil hindrer deg fra å besøke en nettside, er det avbrudd bare midlertidig, og du kan ta skritt for å finne ut om datamaskinen eller det aktuelle nettstedet er årsaken til problemet. Tekniske problemer med Internett-protokollen utløse denne feilen fra nettleseren.

Forstå en Bad Gateway Feil

En dårlig Gateway feil skjer vanligvis når du besøker en nettside som bruker et relé punkt, kalt en proxy-server, som holder data atskilt fra server-hosting nettstedets hovedside. Hvis hovedserveren og proxy-serveren ikke er forsvarlig festet på grunn av feil Transmission Control Protocol data, avgjør din nettleser proxy eller gateway, for å være dårlig. TCP data inneholder nødvendig informasjon for å finne nettstedet HTTP, og hvis nettstedets hovedtjener forventer en annen HTTP gjennomføring enn den mottar fra proxy, den gir en feilmelding i nettleseren din. Mindre vanlige årsaker til en Bad Gateway-feil er Internet Service Provider dropouts, dårlige brannmurkonfigurasjoner og nettleser cache errors.The nettleser cache er en blokk med minne som gir raskere lasting av side ved å lagre ofte brukte data der leseren raskt kan få tilgang til det.

Å finne et løsnings

For å finne ut om problemet ligger hos nettstedet eller datamaskinen, kan du besøke et nettsted som Down for alle eller bare meg, er det opp eller er det ned for alle (linker i Resources). Skriv inn en nettstedets URL i tekstboksen og trykk "Enter" for å teste området fra en annen IP-adresse, eliminerer problemer med brannmuren eller Internett-leverandøren som årsak. Hvis problemet ligger med datamaskinen, kan du prøve deaktivere brannmuren midlertidig for å se om en dårlig konfigurasjon forårsaket 502 feil. I Windows, trykk på "Windows" tasten, skriv "Firewall" og klikk "Windows-brannmur". Velg "Slå Windows-brannmuren på eller av", velg deretter "Slå av Windows-brannmuren." Etter å ha testet om nettstedet belastninger, aktivere brannmuren igjen for å holde datamaskinen beskyttet. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte leverandøren for å finne ut om en uvanlig tung belastning forårsaket siste avbrudd.