Hva betyr "Certified" Mean på eBay?

Noen nettsteder kan bruke begrepet "sertifisert" løst, men ikke eBay. Auksjonssiden sertifiserer sine leverandører i to forskjellige kategorier: tjenester og løsninger. For å bli sertifisert i enten kategori, utviklere trenger å gå gjennom en sertifiseringsprosess med eBay. Prosessen er ganske komplisert og kan være langvarig, så eBay har publisert en 22-siders dokument for å forklare det (se Ressurser). Som for offentliggjøring, bare 23 selskaper ble eBay-sertifisert som service- og løsnings eksperter.

Sertifiserte Service Providers

Sertifiserte tjenesteleverandører på eBay er mer rettet mot den fremre enden av auksjonen området, og avtale med selgere direkte. En tjenesteyter utfører oppgaver for selgere, som for eksempel å svare på henvendelser fra potensielle kjøpere, designe eBay butikker og lage maler for å hjelpe selgerne forene utseendet og følelsen av butikker. Disse selger eksperter, som vet den beste måten å selge på eBay. Sertifiserte tjenesteytere skal gjennomføre individuelle eksamener og verifisere en forpliktelse til eBay for å bli sertifisert.

Sertifiserte løsninger tilbydere

Mens tjenesteleverandører avtale med den fremre enden av eBay, løsninger tilbydere utvikle baksiden slutten av området. Disse personene eller selskapene tilby teknologi og databaserte løsninger til eBay. Sertifiserte løsninger tilbydere gjøre to jobber, først og fremst: de utvikler programvare for eBay og lisensdata for å støtte kunder av eBay. Kvalifikasjonene er det samme som å bli en sertifisert tjenesteleverandør, med mindre løsninger tilbydere bruke eBay markedsdata, i så fall søkere er pålagt å få en markedsdata lisens fra eBay.

Komme Sertifisert

Den eBay sertifiseringsprosessen har ni trinn. EBay skisserer prosessen som følger: interessenter må gjennomgå programmet fullt ut og deretter bestemme passende betegnelse for sertifisering. Dette betyr at selskapene må vise en fortsatt satsing på eBay, og vise at de ansatte er eksperter med nettstedet, som definert av eBay. Individuelle ansatte må være kvalifisert gjennom prøver og eksamener. Etter at søknaden er sendt, eBay vurderinger kriteriene og kan be om ytterligere testing eller tilbakemeldinger fra kunder.

Individuell vs Selskapet Sertifisering

EBay sertifisering begynner med et selskap i hele sertifisering og deretter grener ut til den enkelte ansatte for både sertifisert service og sertifiserte løsninger leverandører. Ikke alle ansatte trenger å bli sertifisert, men eBay insisterer på at 50 prosent av de ansatte som jobber på eBay-relaterte løsninger - for eksempel varehandel design eller lagerstyring, for eksempel - søker individ sertifisering som konsulent eller ingeniør.