Hva betyr "Dempet" Mean på Gmail?

Gmail organiserer automatisk e-poster i samtaler. Enhver melding sendt som en reaksjon på en original meldingen vil bli gruppert som en del av en samtale. Hvis du er en del av en samtale du ikke lenger er interessert i, kan du dempe den samtalen for å hindre fremtidige meldinger i samtalen vises i Gmail-innboksen.

Dempe

Du kan dempe en samtale mens du viser det ved å velge "Mute" fra "Flere handlinger" drop-down boksen over samtalen. Du kan også dempe en samtale fra innboksen ved å merke av i boksen ved siden av samtalen og velge "Mute" fra "Flere handlinger" drop-down boks. Du kan også trykke på "M" -tasten på tastaturet i stedet for å velge "Mute" fra "Flere handlinger" drop-down boksen hvis du har Gmail hurtigtaster aktivert. Etter at du ignorerer en samtale, vil den bli fjernet fra innboksen og arkiveres. Fremtidige meldinger i samtalen vil ikke vises i innboksen; i stedet, vil de umiddelbart bli arkivert uten å bli merket som lest.

unntak

Dersom det i et svar til samtalen, inkluderer noen din e-postadresse i e-postens "Til:" eller "CC:" feltet, vil hele samtalen tilbake til innboksen din. Dette er ment å holde deg fra manglende meldinger som spesifikt gjelder for deg. Du kan re-ignorering av en samtale som har returnert til innboksen din ved å velge samtalen og velge "Mute" fra "Flere handlinger" boksen.

Finne ignorerte meldinger

Du kan vise dempede samtaler ved å søke etter dem i "Search Mail" boksen. For eksempel, hvis samtalen du dempet var om valper, søker etter "valper" i søkefeltet vil vise dempet samtale, sammen med eventuelle andre samtaler du måtte ha hatt om valper. Emnefeltet for uleste meldinger som hoppet over innboksen din vil bli vist i fet skrift. Du kan også søke etter "er: dempet" for å vise alle dempede samtaler.

Slutter å ignorere

Unmuting en samtale vil returnere den til innboksen din hver gang du mottar en ny melding i samtalen. Søk etter samtalen, velger du avkrysningsboksen i søkeresultatene og velge "Lyd" fra "Flere alternativer" drop-down boksen for å oppheve dempingen av samtalen. Du kan også åpne samtalen og velg "Mikrofon" fra "Flere alternativer" boksen for å oppheve dempingen av samtalen.