Hva betyr "Kopi" Mean i en tekst?

Hva betyr "Kopi" Mean i en tekst?


Hvis du nylig har begynt å bruke tekstmeldinger til å kommunisere med mennesker, har du kanskje lagt merke til et felt merket "Kopi" og lurte på hva det betyr. Du kunne se "Kopi" når du skriver en ny melding, eller når du mottar en melding fra noen andre. Folk bruker "Kopi" når de ønsker å sende samme melding til flere enn én person.

Tekstmeldinger

Du bruker tekstmeldinger til å sende korte meldinger til venner, familie og kollegaer med en mobiltelefon, slik at du kan kommunisere når det ikke er praktisk å snakke med hverandre. Vanligvis du velger en persons navn fra kontaktlisten når du ønsker å opprette en ny melding. Du skriver inn meldingen og deretter sende den, og mottakeren kan lese den på hennes bekvemmelighet. Du kan sende en tekstmelding fra mobiltelefonen eller fra datamaskinen.

Carbon Copy

Hvis du ønsker å dele litt informasjon med mer enn én person, trenger du ikke å skrive inn dine ord i egne tekstmeldinger. I stedet bruker du "CC" (kopi) feltet for å legge til ett eller flere mottakere. Hver person som mottar tekstmeldingen vil se navnene på de andre mennesker får meldingen, som er nyttig når du ønsker å sikre at alle vet at de får den samme informasjonen.

Blind Carbon Copy

En variant av "CC" -feltet er "Blindkopi", som står for "blindkopi". Når du skriver inn et navn i "Blindkopi" feltet, vil hun få en kopi av meldingen du sender til kontakten som er oppført i "Til" -feltet, men den primære mottakeren vil ikke være klar over at du sender en kopi til den andre personen.

betraktninger

Du bør være forsiktig når du sender en melding med mottakere i "Cc" feltet, fordi noen av mottakerne ikke ønsker sine navn åpenbart til de andre menneskene som får en kopi av meldingen. For eksempel kan folk som jobber for to rivaliserende selskaper ikke være glad for å se at du sender et forslag til dem begge samtidig. I stedet kan du bruke "Blindkopi" feltet og holde konfidensiell alle mottakerne som får en kopi av meldingen.