Hva bremser ned iPad sikkerhetskopier?

Hva bremser ned iPad sikkerhetskopier?


Hver gang du oppretter filer på din iPad eller laste ned materiale til enheten, vil du ønsker å sikkerhetskopiere alt på datamaskinen via iTunes for sikkerhets skyld. Apples iPad er en tablet datamaskin som spiller av multimediefiler. Enheten kobles til Internett via Wi-Fi, slik at du kan trådløst laste ned apps, spill, musikk og videoer, som alle kan ta lang tid å sikkerhetskopiere til datamaskinen, avhengig av filstørrelser.

spill

IPad har en bakgrunnsbelyst farge LED berøringsfølsom skjerm, noe som gjør den egnet for å spille spill mens du er på farten. Spill kan være alt fra 10s MB til 100s av MBs, og jo større de er, og flere av dem som du har, jo tregere din iPad backup vil være som filoverføring fra enheten til datamaskinen.

Apps

Apple inneholder en rekke gratis apps på iPad for oppgaver som e-post, surfe på internett og se videoer. Du kan laste ned flere programmer fra App Store. Som apps, kan spill spenner fra 10s til 100s av MB, og hvis du oppretter data med app, vil filene du genererer kopiere over til datamaskinen sammen med programmet selv når du gjør en backup.

videoer

Du kan laste ned TV-programmer, videopodcaster og spillefilmer og dokumentarer fra Apples iTunes Store direkte til din iPad. Podcaster kan være hvilken som helst lengde, med filstørrelser i 100s av MB. Hvis du abonnerer på en videopodcast som kommer ut med nye episoder på regelmessig basis, kan de begynne å ta opp mye plass på din iPad, samt gjøre for en treg backup. På den høyere enden av skalaen, krever en to-timers film om 1,5 GB, med en forholdsmessig lengre backup tid.

Musikk

Apples iTunes Store har mange album og enkeltsanger fra en rekke artister som du kan laste ned trådløst over Internett til enheten. Når du ønsker å lytte til dem med iTunes på datamaskinen, kan det ta en stund å sikkerhetskopiere dem, spesielt hvis du har kjøpt hver låt av favorittartisten din.