Hva Client er behov for informasjon i en database?

Hva Client er behov for informasjon i en database?


Databaser er en programvareteknologi som brukes av bedrifter for å samle inn, lagre og bruke data på kunder og klienter. En database inneholder flere tabeller og felt som tillater bedrifter å samle inn og bruke data i flere områder.

Kilde

Den første kontaktpunkt der en klient engasjert virksomheten er en viktig database felt. Noen selskaper kaller dette henvisningen feltet, så det hjelper dem med å identifisere hvordan potensielle kunder finne dem. Andre oppmerksom ledelsen eller klage kilde eller medium som brukes av klienten.

Kontaktinformasjon

Et navn, adresse og telefonnummer gir bedrifter en hyggelig sett med kontaktdetaljer for å nå ut til kundene. Men i 2010, e-postadresser, mobilnumre og sosiale medier profiler er også nyttige kontaktpunkter for å skaffe fra kunder. Dette gir et selskap flere måter å koble med kunder.

transaksjons~~POS=TRUNC

Selskaper bruker databaser til å spore transaksjoner (salg og service) med klienter. Selskaper overvåke transaksjoner for å undersøke kjøpemønster, produkt preferanser og prisinformasjon. Dette gjør at salgs- og servicerepresentanter for å oppnå mer med add-on salg og selskaper til å levere mer målrettede annonsemeldinger og tilbud.