Hva du skal se etter når du kjøper en dataskjerm

På et tidspunkt, vil du kjøpe en stasjonær eller en bærbar datamaskin bare for å oppdage at du er misfornøyd med standardskjermen. Stasjonære datamaskiner sjelden kommer med en top-of-the-line monitor ut av boksen, og bærbare datamaskiner generelt begrense deg til hva som er bygget på selve enheten. Hvis du er ute etter å oppgradere, er det flere faktorer å huske på når du shoppe rundt.

Pris

Vurdere prisen når du kjøper en dataskjerm. Tenk på hvor mye er du villig til å betale for den nye skjermen. Hvis du leter etter en skjerm med masse funksjoner, en stor skjerm størrelse og et merkenavn emblazoned på kabinettet, du kommer til å betale mye for det. Størrelse og bildekvalitet påvirker direkte kostnadene av skjermen. Ha det i bakhodet når de vurderer budsjettet.

Størrelse og bildekvalitet

Som nevnt, størrelse og bildekvalitet er en stor del av hvor mye du skal bruke på den nye skjermen. Typisk for en dataskjerm, du skal ikke behøve mer enn en 19-tommers til 23-tommers skjerm (merk at skjermstørrelsen bestemmes ved å måle skjer skjermen diagonalt fra hjørne til hjørne). Selvfølgelig vil disse størrelsene være ganske stor for en skjerm, så hvis du er ute etter å spare penger, kan du selv betale for noe langs linjene av 17 inches. I noen tilfeller gjør en 23-tommers skjerm en stor erstatning for noen som ønsker å bruke mindre enn prisen av en HDTV for en HD-oppsett for en neste generasjons spillkonsoll.

Det er også viktig å vurdere skjermoppløsning. Omtrent alt i disse dager går mot HD-skjerm og 1080p er den høyeste bildekvaliteten du vil finne. Når du er i tvil, kan du se skjermen i aksjon for deg selv og ikke bry deg så mye om ting som kontrastforhold. Hvis det ser bra ut for deg i butikken, oddsen er det vil se enda bedre når du tar den med hjem.

Bjeller og fløyter

Hvis du bruker en skjerm for å doble som en gaming skjerm, du kommer til å ønske å sørge for at den har minst én HDMI-inngang. Noen skjermer med inkludere innebygde høyttalere. Hvis disse tingene er viktige for deg, se på boksen, sjekk produktbeskrivelsen, eller spørre noen i butikken for å hjelpe deg. Spør mange spørsmål.