Hva du skal se etter når du kjøper en PC-skjerm

March 14 by admin

Hva du skal se etter når du kjøper en PC-skjerm


Når vi leter etter nye PC-skjermer, bør databrukere fokusere på fem viktige funksjoner, som er beskrevet i avsnittene nedenfor. Matching en skjerm for å fungere på en datamaskin innebærer å vite hva maskinen skal brukes til - generell hjemmebruk, forretningsbruk, multimedia utvikling, og så videre.

oppløsning

For å få det beste bildet, se etter skjermoppløsning som kan matche den maksimale oppløsningen datamaskinens skjermkort kan sende ut. Ellers vil displayet bli forvrengt. Hvis du ønsker å bruke en høyere oppløsning enn datamaskinen kan støtte, bør du vurdere å oppgradere datamaskinens skjermkort (som er relativt lett å gjøre i en bordmodell).

Kontrast

Jo høyere kontrast ratio, vil de bedre mørke farger vises og skarpere de lyse fargene vil vise. Computer-spillere og digitale medier entusiaster som en høy-kontrastforhold i sine skjermer.

Oppdateringsfrekvens

Oppdateringsfrekvensen er den tiden i millisekunder det tar datamaskinen å tegne på skjermen hver gang du beveger musepekeren, bla gjennom en nettside, bruker et program, eller spille et spill. Jo lavere tall, jo raskere oppdateringsfrekvensen. Gjennomsnittlig oppdateringsfrekvenser varierer fra 2 millisekunder til 8 millisekunder.

porter

Hvis en bruker ønsker allsidighet, se etter flere porter på en PC-skjerm. Med digital teknologi, DVI og HDMI er to porter som viser fargerike og skarpe bilder. Mange DVI og HDMI-skjermer har også innebygd USB og audio / video-porter, slik at brukerne kan koble USB-enheter, hodetelefoner og andre eksterne enheter til skjermen i stedet for å strekke deg bak datamaskinen tårnet.

Innstilling

Sørg for at bildejusteringsknappene er lett å betjene og forstå. Sjekk også tilt og heve og senke alternativer hvis du ser på skjermen i forskjellige vinkler er viktig (som i samarbeidsmiljøer, for eksempel multimedie eller design studioer).

Related Articles