Hva du skal se etter når du sjekker PPC Words

Hva du skal se etter når du sjekker PPC Words


Søkeord-baserte Pay-Per-Click (PPC) online annonsering er en av de mest effektive måtene å generere trafikk, eller klikk, til en nettside og gevinst søkesiden synlighet. Siden annonsørene betaler en "per klikk" pris, bestemmes av søkeordbudene, bør PPC-annonser utnytte bare de søkeordene som genererer flest kvalitet mulig klikk for månedlig budsjett, eller høyeste pris per-klikk satt for kampanjen. For å gjøre dette effektivt, må PPC-annonser skal overvåkes kontinuerlig og raffinert. Å vite hva du skal se etter når du velger og sjekke søkeord kan bidra til å levere den mest PPC bang for the buck.

Vær spesifikk

Velg annonse søkeord som er spesifikke for hva nettstedet tilbyr. "Bred" søkeord som viser en høy klikkfrekvens har ofte langt lavere salg konverteringsfrekvenser enn søkeord som er relevante for nettstedets innhold. En online skobutikk, for eksempel, ville generere mer kvalitet klikk ved hjelp av søkeordene "rabatt Reeboks" eller "kile sandal salg" enn det ville bruke begreper som "kjøpe sko på nettet" eller "rabatt skobutikk". Google Adwords, Microsoft adCenter Labs, og SEO Book Verktøy webside alle gir gratis søkeord forskning, overvåking og raffinement verktøy for å hjelpe med søkeordet utvelgelsesprosessen.

nisje Appeal

Nettsteder som gir unike løsninger på hverdagslige problemer eller selge ting som er vanskelig å finne ha nisje appell. Videre raffinering spesifikke søkeord og søkeord for å beskrive denne nisje appell vil øke antall kvalitet klikk. For eksempel vil den online skobutikk som skjer selge vanskelige å finne high-top sneakers kan klare seg bedre ved å bruke søkeordene "kjøpe high-top sneakers" eller "high-top sneaker salg" enn det ville bruke begrepene "rabatt joggesko "eller" sneaker salg. "

Posisjon kontra pris per klikk

De mest konkurransedyktige søkeord vanligvis har høyest per-klikk rate og vil trekke annonseplasseringer av første, andre eller tredje på søkesidene. Men uten et stort reklamebudsjett, er topp fakturering vanskelig å sikre i lengre tid. Husk at alle posisjoner på den første siden er en god posisjon, og at ved å overvåke cost-per-klikk satsene tilsvarende og sjekke søkeord regelmessig, vil PPC-annonser flytte opp naturlig, mye som organiske annonser gjør.

Sjekk Konkurranse

Med jevne mellomrom sjekker PPC søkeord mot de som brukes av konkurrerende nettsteder er en fin måte å avgrense aktuelle søkeordlister og samle ideer til nye ord. En etter en, skriv ord eller setninger fra nåværende annonser og søkeordlister i søkefeltet i en søkemotor og skrive ned nettadressene som vises på den første søkesiden. Neste, bla disse konkurransesider for å sammenligne annonseplasseringer med søkeord relevans. For ekstra hjelp, har Google Adwords en URL søkeord søkeverktøy som vil filtrere en stedets viktigste søkeord. Trikset er å finne rimelige, høytstående søkeord kombinasjoner som har minst mulig konkurranse.