Hva en Facebook hendelse Betyr

Hva en Facebook hendelse Betyr


Facebook-hendelser er en plattform for kommunikasjon om kommende fester, møter og andre planlagte arrangementer. Funksjonen informerer gjester om hendelsen, sender ut automatiske invitasjoner og lar gjestene svare deg direkte på arrangementssiden. Gjør ditt arrangement privat og kun de inviterte gjestene kan se og svare på invitasjonen til arrangementet.

Invitasjoner

Opprette en hendelse på Facebook genererer en invitasjon til folk du be om å delta. Bruk arrangementssiden for å levere dine venner med informasjon om når, hva og hvor opplysninger om reisefølget eller annen affære. Når arrangementet siden er opprettet, kan du besøke siden via link i sin invitasjon hvis de glemmer partiets adresse eller andre detaljer.

RSVP

Facebook-hendelser gir en plattform for RSVP. Når en annen Facebook-bruker er invitert til arrangementet, kan hun svare som "Attending", "Maybe Attending" eller "Not Attending". Fordi gjestene er i stand til å RSVP med bare et klikk med musen, er en nøyaktig opptelling for ditt arrangement oppdateres i sanntid. Gjestene er også lov til å legge igjen en beskjed sammen med sin RSVP å stille et spørsmål eller gi et forslag til hendelsen.

oppdateringer

Facebook lar deg oppdatere hendelser etter sin skapelse. Oppdateringer holde gjestene i loop om eventuelle problemer angående affære, for eksempel en endring av arena eller en endret tidsramme. Facebook-hendelser også la gjestene endre sin RSVP status hvis det er nødvendig, slik at du er informert om noen kan ikke lenger delta eller bestemmer seg for å bli med inn i siste øyeblikk.

Varsler

Facebook-hendelser sende ut meldinger til gjester ved sin opprinnelige invitasjonen, og hvis noen endringer er gjort. Administratorer kan sende ut private meldinger til gjestene på en viss RSVP status, slik som "Maybe Attending" gruppe, og de av gjestene vil få en innkommende melding varsling. Hvis du gjør endringer i en hendelse eller sende ut en melding, kan du være trygg på at gjestene ble varslet om handlingen.