Hva er Altiris aclient?

Altiris aclient er en del av Altiris programvare som fungerer som en klient agent for Windows etter installasjon Altiris-programvare på datamaskinen. Altiris er et program fra Symantec utviklet for å beskytte og administrere datamaskiner på tvers av flere plattformer. Programvaren fungerer ved å eliminere tidkrevende og overflødige oppgaver gjennom automatisering. Noen ganger Altiris aclient kan skape konflikter med programmer på datamaskinen. Hvis dette skjer, bør du deaktivere eller fjerne bakgrunnen og auto-start prosesser initiert av Altiris aclient.

Bør du deaktivere aclient?

Du kan deaktivere de fleste ikke-system prosesser på datamaskinen hvis datamaskinen operativsystemet ikke krever prosessene for å kjøre. Før du deaktiverer Altiris Alcient på datamaskinen din, sørg for at klienten agenten er ansvarlig for konflikten på systemet. Når du har kontrollert at Altiris Alcient er årsaken til konflikten, kan du avinstallere Altiris Client Agent fra datamaskinen ved hjelp av Windows avinstallere funksjonen. I tillegg til å slette Altiris aclient fra Windows, bør du også slette registernøkler assosiert med kunden.

aclient Feil

Når du avinstallerer Altiris aclient fra datamaskinen, bør du kontrollere at datamaskinen ikke slette andre filer samtidig. Under avinstalleringsprosessen, kan datamaskinen slette DLL-filer som kreves av andre programmer. Mange programmer krever DLL-filer for å kjøre, og disse filene er også ofte målet for angrep av virus og trojanske hester.

Resultat av feil

Feilen skyldes en korrupt Altiris aclient klient eller konflikt kan manifestere seg forskjellig avhengig av systemet ditt oppsett. Feilen vil typisk avhenge av program eller program påvirket av feil. Du kan oppleve problemer med vinduer nedleggelse, datakrasj, systemet fryser, tilkoblingsproblemer og tap av ulike data fra systemet som et resultat av en Altiris aclient feil.

Festing problemet

Du kan fikse konflikter og feil med Altiris aclient ved å fjerne klientens registerfilene én om gangen eller ved hjelp av programvare utviklet for å reparere datamaskinens register. Hvis du ikke har erfaring å redigere datamaskinens register, kan du skade systemet ved å forsøke å slette registerfilene. Slette feil registerfilene kan føre til at systemet svikter.