Hva er arkiveringsmapper i Outlook 2007 for?

July 29 by admin

Hva er arkiveringsmapper i Outlook 2007 for?


Microsoft Outlook 2007 er mer enn bare en e-post program. Det inkluderer en kalender, oppgaveliste og kontaktmappen. Alle disse Outlook-applikasjoner legge sin egen mappe til navigasjonsruten, som vanligvis er på venstre side av Outlook-vinduet. I tillegg til disse programmapper, Outlook 2007 har også flere mapper som brukes spesielt for sin e-post funksjonen.

Innboks

Det viktigste mappe i posten i Microsoft Outlook er innboksen. Alle innkommende e-post vil bli rutet gjennom innboksen. Derfra filtre flytte post til andre mapper enten automatisk via spamfiltre eller gjennom reglene du create basert på gitte kriterier. Du kan slette manuelt meldinger i innboksen eller flytte dem til andre mapper for å organisere dem slik at du enkelt kan finne dem senere.

ulest e-post

En annen 2007-mappen Outlook er den uleste Mail-mappen. Dette er egentlig ikke en egen mappe; det er en sub-sett av innboksen. Et filter mål all post som ikke er merket som "Les" og setter den i uleste Mail-mappen. Den samme meldingen kan samtidig bli funnet i innboksen også. Hvis du høyreklikker på en tidligere lest melding i innboksen og velg "Marker som ulest," ikonet ved siden av meldingen vil endres til en lukket konvolutt, og meldingen vil umiddelbart vises i uleste Mail-mappen.

Utboks, sendte og slettede elementer mapper

To andre viktige elementer i listen mappene er Sendte elementer og Slettede elementer. Når du oppretter en e-postmelding, og klikk på send-knappen, blir det flyttet til utboksen. Meldingen ligger i utboksen til Outlook 2007 kan koble til serveren og sende ut budskapet ditt. Forsinkelsen før sending bestemmes av brukeren under "Verktøy", "Alternativer" og "Mail Setup". Når Outlook sender meldingen det flyttes til mappen Sendte elementer. Selvfølgelig hvis du sletter noen meldinger de er lagret i mappen Slettede elementer til den er tømt.

andre mapper

Andre mapper Outlook 2007 skaper er søppelpostmappen og personlige mapper mappen. Hvis du har søppelpostfilter eller spamfilter arbeider, vil det plassere mistenkte meldinger i søppelpostmappen der du kan se gjennom dem. Den personlige mapper mappen er et sted hvor du kan opprette flere mapper for å organisere innkommende meldinger.

Related Articles