Hva er automatisert telefon Systems brukes til?

Hva er automatisert telefon Systems brukes til?


Hvis du noen gang har kalt banken din nummer og slo i tallene for å sjekke saldoen på din brukskonto eller mottatt en innspilt samtale fra en politisk kandidat oppfordrer deg til å stemme på ham, har du brukt et automatisk telefonsystem. Disse automatiske telefonsystemer, også kjent som IVR --interactive Voice Response - systemer, bruker en database til å samhandle med folk over en telefonlinje. IVR systemer kommunisere med mennesker ved å gjenkjenne toner fra tallene at folk trykker på sine telefoner eller ved å anerkjenne deres tale. Bedrifter bruker denne teknologien på mange måter, fra å gi kundeservice for å gjennomføre avstemninger.

Kundeservice og Support

Store selskaper bruker automatiserte telefonen systemer for å gi kundene muligheten til å sjekke sine bankinnskudd, foreta kjøp over telefon, betale regninger, eller tilgang kredittkort balanserer. Selskaper som tilbyr produkter eller tjenester som vanligvis også gi støtte og feilsøking over telefon. For eksempel selskaper bruker IVR å skjerme innringere og segment dem basert på deres problem, ruting vanskelige saker til en levende operatør samtidig som det gir grunnleggende informasjon til dem som ikke trenger et levende operatør.

Informasjon og underholdning

Noen ganger ringer bare ønsker å høre noen grunnleggende informasjon, og ikke trenger å snakke med en levende person. Organisasjoner bruker innspilte meldinger å gi innringere informasjon om vær, fly ankomster og avganger, eller film ganger. I de senere årene har IVR blitt brukt til å gi innringere til å stemme på spørsmålene som stilles under spill viser; IVR systemer er egnet til å håndtere slike store samtale pigger.

Polling og Undersøkelser

Survey og valg bedriftene kan gjøre utgående samtaler for å samle deltaker svar. Selskaper som ønsker å vite meninger om et hett tema eller finne ut hvordan folk vil stemme i en kommende valget kan slå til automatiserte avstemninger for å gjennomføre sin undersøkelse. Automatiserte avstemninger kan koste mye mindre enn en live-intervju telefonsamtale og kan implementeres raskt, noe som gir raske resultater for et betimelig spørsmål.

Samle sensitiv informasjon

Sykehus, helseorganisasjoner og farmasøytiske selskaper bruker IVR å gjennomføre globale kliniske forsøk eller levere testresultater til kundene. For eksempel kan en pasient som ønsker å høre resultatene av sin HIV-test, kan ringe et telefonnummer, skriv inn et unikt nummer og får testresultater anonymt. Helsepersonell etater også bruke IVR for oppsøkende virksomhet som minner pasienter av avtaler eller oppfølging av kronisk syke pasienter med rettidig instruksjoner.