Hva er bufret Exchange-modus i Microsoft Outlook?

Hva er bufret Exchange-modus i Microsoft Outlook?


Bufret Exchange-modus i Microsoft Outlook er en valgfri innstilling som kan brukes i Outlook programvare når den brukes med en Microsoft Exchange-server.

Bufret Exchange-modus holder en kopi av alle dine e-post, kontakter og andre Outlook-data på din egen PC, slik at dataene kan nås når du ikke er koblet til serveren.

Bakgrunn

Microsoft Outlook er et program som er en del av Microsoft Office-pakken. Outlook ser etter e-post, kalender og kontakter og har også funksjonalitet for å administrere oppgaver og påminnelser.

Outlook kan brukes som en frittstående e-postklient med POP3 eller IMAP-postbokser og også kan konfigureres til å fungere som klientprogramvare for å følge Microsoft Exchange-server, som brukes av mange bedrifter.

Funksjon

Bufret Exchange-modus holder en lokal kopi av Outlook-dataene på din egen PC eller bærbar PC, slik at du kan få tilgang til historiske data når du er borte fra kontoret og ikke koblet til Exchange-serveren.

Nye e-postmeldinger og endringer i dataene er synkronisert med PC-en neste gang du kobler til bedriftens server.

bruk

Bufret Exchange-modus lar deg opprette nye e-postmeldinger mens du er borte fra kontoret, men de blir ikke sendt ut før neste koble til serveren.

Nettverksadministratorer ofte velger å aktivere bufret modus som det gir bedre ytelse for brukere av Outlook.