Hva er definisjonen på en AVI fil?

AVI er et vanlig filtype for lyd- og videoinnhold. Det er en av mange filtyper som brukes til multimedia data.

Hva er en AVI-fil?

AVI står for Audio Video Interleave. Det er et filformat som er i utgangspunktet en beholder for multimedieinnhold. AVI-filer inneholder lyd og video data i en fil. Dette gjør at synkron audio / video avspilling av en fil.

Innføring av AVI

AVI-formatet ble opprettet av Microsoft i 1992 og introduserte det som en del av sin Video for Windows. I 1996 opprettet en gruppe kalt Matrox Åpne DML en filtype som er mye brukt, og ofte referert til som AVI 2.0.

Hvordan AVI Works

Den AVI-format bryter noen filer data i biter. En av bitene er gitt en "hdrl" tag; dette stykket inneholder data om video bildefrekvens. Den andre delen av filen inneholder faktiske audio- og videodata i filen og har en "movi" tag. Det er en valgfri tredje del av filen som er en indeks av filen.

Koding og dekoding AVI

Codec programvare brukes til å kode og dekode lyd og visuelle data i "movi" stykke av filen. Codec programvare håndterer oversettelsen av rådata og komprimert format data som brukes i filen stykker.

AVI Kompresjon

AVI-filer kan bruke data som har blitt komprimert ved nesten alle komprimering, inkludert motion jpeg, mpeg, Cinepak, full ramme og noen av de andre mange komprimeringsmetoder.