Hva er den bærbare DST Short Test?

Hva er den bærbare DST Short Test?


Den bærbare DST kort test er en test av den fysiske integriteten til en harddisk. Forkortelsen "Sommertid" står for Drive Self-Test. Mange produsenter av bærbare, for eksempel Dell, leveres med harddisker som leveres med verktøyet programvaren som kjører en DST kort test på stasjonen hver gang maskinen starter opp. Testen sikrer at harddisken er i orden.

Hvordan DST Short Test arbeid?

DST Short Test automatisk drevet av et verktøy som er installert på harddisken av maskinvareprodusenten like etter Power On Self Test (POST) kjøres under oppstartsprosessen. Hvis DST Short Test passerer, datamaskinen starter i operativsystemet. Hvis DST Short Test mislykkes, vises en feilmelding.

DST Short Test Bestått

Hvis du ser en melding i en loggfil eller på skjermen som indikerer DST Short Test er passert, dette betyr bare at DST testverktøy har avgjort at harddisken eller harddisker er i god stand.

DST Short Test Failed

Hvis en DST Short Test mislykkes på datamaskinen, og du får en feilmelding eller logg oppføring som reflekterer svikt, er dette sannsynligvis forårsaket av en sviktende harddisk. Imidlertid vil bestemt programvare også føre til at DST Short Test for å mislykkes. McAfee og andre antivirusprogrammer kan føre til at DST Short Test Failure feil å generere. Andre ødelagte programmer kan også kaste feilen. Installer anti-virus program, eller tilbakestille datamaskinen til et tidligere tidspunkt med Systemgjenoppretting.

DST Short Test Alternatives

Selv om alle harddisker inneholder noen DST testverktøy, har Seagate utvidet standard DST verktøy inkludert i firmware for Seagate harddisker. Seagate SeaTools tester SATA, USB, 1394, ATA (PATA / IDE) og SCSI-harddisker. Den er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Seagate nettsiden for Windows XP til Windows 8 operativsystemer.