Hva er den enkleste måten å Tranfers filer fra PCen til min bærbare?

Hva er den enkleste måten å Tranfers filer fra PCen til min bærbare?


Noen PC-eiere foretrekker å ha både en stasjonær datamaskin og en bærbar datamaskin. Stasjonære PC-er gode for å lytte til musikk, fordi de har mye bedre lydanlegg enn bærbare datamaskiner gjøre. Bærbare datamaskiner er mer praktisk for de som liker å ta sitt arbeid på farten. Hvis du eier både en bærbar og en stasjonær og ønsker å overføre filer mellom to datamaskiner, er en flash-stasjon den enkleste måten å gå om det. Disse små stasjoner pakke mye lagringsplass, slik at du er sikker på å finne en som kan imøtekomme alle dine viktige filer.

Bruksanvisning

1 Sett inn USB-flash-enheten i en USB-port på din stasjonære datamaskin. Velg "Åpne mappen og vis filene" når du blir bedt. Du vil se et nytt vindu vises som viser alle filene på flash-stasjonen.

2 Finn filene du vil overføre til den bærbare datamaskinen. Klikk på en fil, og hold nede "Ctrl" -tasten mens du markerer de andre filene.

3 Klikk på en av de valgte filene, og hold museknappen nede mens du drar gruppe filer til USB flash-stasjon vinduet. Filene vil overføre til stasjonen én etter én, som kan ta noen minutter avhengig av antall filer du overfører over.

4 Fjern flash-enheten riktig ved å klikke på ikonet som er merket "Trygg fjerning av maskinvare" i nedre høyre hjørne av skjermen - ikonet har en liten grønn pil på den. Finn USB flash-stasjon i pop-up vindu, og klikk på det en gang. Fjern stasjonen fra datamaskinen når du blir bedt om å gjøre det.

5 Sett inn flash-enheten i en USB-port på den bærbare. Velg "Åpne mappen og vis filene" når du blir bedt. Du vil se et nytt vindu vises som viser alle filene på flash-enheten, inkludert filer som du bare overført fra skrivebordet.

6 Klikk på en av filene som du ønsker å sette på den bærbare datamaskinen, og hold nede "Ctrl" -tasten mens du velger de andre.

7 Klikk på en av de markerte filene, og hold nede museknappen mens du drar gruppe filer til skrivebordet. Du vil se dem vises én etter én som de overføres over.

8 Fjern flash-enheten riktig ved å klikke på ikonet som er merket "Trygg fjerning av maskinvare" i nedre høyre hjørne av skjermen - ikonet har en liten grønn pil på den. Finn USB flash-stasjon i pop-up vindu, og klikk på det en gang. Fjern stasjonen fra den bærbare datamaskinen når du blir bedt om å gjøre det.