Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?

Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?


En høyhastighets Internett-tilkobling, også kjent som bredbånd, er definert av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling som enhver Internett med en tilkoblingshastighet over 256 kilobit per sekund i én retning. Bredbåndshastighet er definert av to verdier; en oppstrøms, hastigheten av dataene som er sendt fra en datamaskin; og en nedstrøms, hastighetsdataene mottas av en datamaskin. Disse hastighetene er målt i megabit per sekund, eller Mbps, hvor en høyere verdi representerer en raskere Internett hastighet. Bredbånd hastigheter annonseres ofte maksimumshastighet under ideelle forhold; I praksis gjelder Internett-hastigheten er stedsavhengige. Der det er mulig, har eksempelvis tjenester og maksimale hastigheter blitt oppført som 2011.

Fiber-Optic Internett

Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?

Fiberoptiske kabler er like tynn som et hårstrå.

Fiberoptisk høyhastighetsnett-tilkobling er i dag den raskeste kommersielt tilgjengelig, med potensielle hastigheter på hundrevis av Mbps. For eksempel, Verizon FiOS tilbyr en 150Mbps nedstrøms og 35Mbps oppstrøms service. Disse hastigheter er mulig på grunn av bruk av lys for å overføre data langs kablene, i motsetning til elektriske signaler langs metalltråder. På et tidspunkt, vil dataene må konverteres tilbake til elektriske signaler for databruk; dette kan gjøres ved varierende avstand fra sluttbrukeren. Jo kortere denne avstand, desto høyere er Internett-hastighet.

kabel Internett

Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?

Kabel Internett og TV bruker samme wire.

En høyhastighets kabel Internett-tilkobling er den nest raskeste alternativet. Kabel Internett bruker samme koaksialkabel som brukes for å tilveiebringe TV-tjenester. En kabelmodem for å tillate kommunikasjon mellom en datamaskin og kabel-tjenesten. Kabel hastigheter er i området fra titalls Mbps. For eksempel, Comcast tilbyr en tjeneste opptil 50Mbps nedstrøms og 10 Mbps oppstrøms. Bruk av Internett ikke interfererer med kabel-TV-tjenester.

ADSL Internett

Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?

ADSL Internett og telefoner bruker samme wire.

ADSL er en høyhastighets Internett-tilkobling overføre data langs den samme kobbertråd nettverk som telefoner bruker. ADSL Internet blir overført ved en høyere frekvens enn taledata, slik at de to ikke forstyrrer hverandre. Denne høye frekvens sendingen har en begrenset rekkevidde, så internett hastighet vil være tregere jo større avstand fra den lokale telefonsentralen. ADSL hastigheter er i området på enkelte tallene til titalls Mbps. For eksempel, AT & T tilbyr en tjeneste på 24 Mbps nedstrøms og 3Mpbs oppstrøms. Bruk av Internett ikke forstyrrer telefontjenester, så lenge en splitter brukes.

mobilt bredbånd

Hva er den raskeste Internett-tilgang Connections?

En USB-modem kan brukes til mobilt bredbånd.

Mobilt bredbånd fungerer på samme nettverk som mobiltelefoner, bruker 3G eller 4G-nettverk. Et mobilt bredbånd mottaker er nødvendig for å kommunisere med nettverkene. En fordel med denne tjenesten er at du ikke er begrenset av et fast sted, som gjør det ideelt for de som reiser mye. Mobilt bredbånd hastigheter er i størrelsesorden én figur Mbps. For eksempel, Comcast tilbyr en tjeneste av 6 Mbps nedstrøms og 1Mpbs oppstrøms.