Hva er DNS validatorer?

Hva er DNS validatorer?


Noen nettsteder har farlige serverproblemer og skadelige insekter som kan svekke eller fullstendig krasje datamaskinen. Som et resultat, kan surfe på Internett, utforske ulike websider og få tilgang til ukjente nettsteder være svært farlig. For å beskytte sine datamaskiner blir infisert av bugs og virus, mange bruker DNS validatorer å sjekke og levere rapporter om enkelte nettsteder.

DNS

DNS står for "domenenavn server." IP-adresser er kodene som kreves for å få tilgang til bestemte nettsteder. Imidlertid er disse IP-adressene kodet inn tall, som kan være vanskelig å huske. Dermed gjør DNS nettsteder å bruke ord og navn som adressekode for folk å få tilgang til sine nettsteder. Navnet på domenet utløser deretter IP-adressen slik tillate tilgang til området. Dette er nyttig for Internett-surfing fordi navnene er lettere å huske enn tall for folk å surfe på internett og prøver å få til visse områder.

validatorer

Fordi enkelte nettsteder har tekniske feil og programvareproblemer som kan skade datamaskinen din, DNS validatorer er dataprogrammer som utfører kontroller på domenenavnet servere for å sikre at nettsteder er trygt å åpne og fri for farer. DNS validatorer kan gjennomføre en grundig analyse av den gitte nettsiden og gi deg en forseggjort oppsummering av resultatene. Mange DNS validatorer også beregne en samlet karakter for å vurdere sikkerhet, helse og kvaliteten på nettsiden. En positiv rapport indikerer ofte at den gitte nettsiden ikke inneholder noen spyware enheter, tilkoblingsproblemer, e-post server feil, feil eller virus. Spesifikke problemer som de fleste validatorer sjekke er mailserver tilkoblinger, navnetjener poster, private IP-adresser, TCP-tilkoblinger, serienummer konsistenser, SOA poster og MX-poster.

Fordeler

DNS validator rapporter gir mange fordeler som kan komme både besøkende og eiere. Når folk utforsker Internett, kan de bli fristet til å besøke og få tilgang til områder som de er kjent med. For å lindre eventuelle bekymringer eller bekymringer som kan utvikle seg over muligheten for ukjente nettsteder å være farlig, kan disse menneskene nytte av å ha en validator program gjennomføre en rapport for å vurdere sikkerheten av nettstedet. I tillegg, hvis du eier en nettside og ønsker å sikre at ingen feil eller problemer svekke nettstedet, kan du ha validatorer sjekke deg nettsted for å avdekke eventuelle problemer og analysere den generelle sikkerheten av området.

Krav

DNS validatorer er vanligvis freeware-programmer, som er programmer som kan erverves fra Internett uten avgifter eller gebyrer for tjenesten. Mange nettsteder tilbyr validatorer, og generelt de er lastet ned fra nettstedet. De fleste validatorer er kompatible med effektivt arbeid på nesten alle datamaskiner, inkludert Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Mac OS og Linux. Validatorer kan også vanligvis fungere vellykket på flere Internett-surfing servere, inkludert Firefox og Internet Explorer. Mange DNS validatorer, Når lastet ned, trenger ikke å bli installert, men i stedet kan løp som frittstående EXE-filer.