Hva Er Dumprep EXE?

Dumprep.exe er et program i Windows operativsystemer som logger feilrapporter og lar deg sende feildata til Microsoft, ifølge Microsoft Support. Dumprep.exe er ikke en essensiell system program, og du kan trygt slette den.

Betydning

Windows anser ikke dumprep.exe et viktig program, men det er ikke klassifisert som spyware eller malware, ifølge nettstedet Hva-er-EXE. De fleste operativsystemer sette dumprep.exe i mappen "c:. \ Windows \ system32 \ dumprep"

effekter

På noen systemer fører dumprep.exe hele systemet til å kjøre dårlig, vanligvis på grunn av tredjeparts maskinvare eller problemer med systemet registret, ifølge Microsoft.

Forebygging / løsning

Hvis du vil deaktivere dumprep.exe, kjøre "msconfig" fra en ledetekst, klikker du på kategorien Oppstart, fjern avmerkingen for dumprep 0 k eller dumprep 0 -u og start deretter systemet, ifølge Microsoft. Når du endrer systeminnstillingene, alltid opprette et gjenopprettingspunkt.

Advarsel

Spionprogrammer kan navngi seg på en lignende måte som dumprep.exe. Hvis du ser en feilstaving av "dumprep", er det sannsynligvis en spyware program.