Hva er en CE-adapter minnekort?

Hva er en CE-adapter minnekort?


Minnekort kommer i mange forskjellige størrelser og typer. Disse små lagringsenheter brukes ofte i personlig elektronikk. Ikke alle datamaskiner kan lese hver minnekorttype og krever en adapter. Du kan se en adapter med "CE" merket på den, og lurer på hva det betyr.

Minnekort Typer

Normalt, når folk snakker om minnekort, mener de SD-kort, som kommer i tre forskjellige størrelser. Standarden SD-kort er 32 mm lang og 24 mm bred. Et microSD-kort er 15 mm lang og 11 mm bred. MiniSD-kort er dimensjonert mellom de to. Noen ganger vil folk si "minnekort" for å referere til andre minneenheter, for eksempel en USB-stasjon eller en flash-minnepinne.

Adaptere

Med alle de forskjellige typer minnekort, de fleste datamaskiner ikke har nok plass til å ha riktig kortleser for dem alle. Produsenter har produsert nok adaptere at forbrukerne ikke bør ha et problem å finne en for noen minnekort og tilkobling PC-inngang. For eksempel, hvis en datamaskin bare har en USB-inngang spor, kan forbrukeren få en SD-til-USB-adapter for å bruke standard SD-kort på datamaskinen.

Betydningen av CE

Den "CE" -merket betyr at adapteren oppfyller alle kravene i gjeldende EU-direktiver. Det er noen ganger referert til som "Passport to Trade." Produsenter bruker det for å indikere at den aktuelle enheten oppfyller de riktige standarder og de kan bevise det hvis du blir spurt. Uten "CE" -merket, kan regulert produkter som ikke selges i EU.