Hva er en Ceedo SmartPlayer?

Hva er en Ceedo SmartPlayer?


Se til Ceedo SmartPlay for å få hjelp med programvare vedlikehold, support, installasjon og den endeløse programvareoppdateringer. Basert i Israel, Ceedo Technology lanserte sin første programvare, Ceedo Personal, tilbake i 2005. Ceedo Personlig var mer av et virtuelt operativsystem, men som i 2011, har selskapet flyttet til administrerende virtualiserte applikasjoner, og Ceedo SmartPlay er en av deres signatur produkter.

Hensikt

SmartPlay er beregnet for et virtuelt miljø, eliminerer behovet for å lagre programvare administrasjonsprogrammer på harddisken eller server. Søknaden programvare kommer uten en setup: SmartPlay gir brukerne et enkelt-klikk installasjon som ligner klikke på en web-kobling. Du trenger ikke bekymre deg for oppdateringer, som programmet ser etter oppdateringer kontinuerlig, og det er ingen manualer, patcher eller bug-fikser å laste ned.

Funksjon

Nye teknologier tillate brukere å samhandle med programmer og datasystemer eksternt, og SmartPlay fusjonerer virtuelle miljøer med søknad streaming. I et forsøk på å redusere maskinvarekostnader, forbrukere slår til virtualiseringsløsninger for deres oppsett. I referanse til cloud computing der "Software as a Service" eller SAAS, er oppsiktsvekkende på som ekstra virtuelle teknologi blir tilgjengelig, kan SmartPlay være et annet alternativ. Fra en distributør synspunkt, kan SmartPlay være en attraktiv pakke fordi kundene aldri kan ha for å laste ned programvaren og deretter installere det som programmet streames av en ekstern plassering på klientens arbeidsstasjon.

Fordeler

En annen fordel med dette oppsettet er total søknad isolasjon. Den SmartPlay Programvaren kjører eksternt i et virtuelt miljø. Dette kan være et egnet alternativ for programvare som kan skape konflikter med operativsystemet eller eksisterende programvare på systemet ditt. register systemet forblir ren mens SmartPlay fullfører mesteparten av arbeidet nesten. SmartPlay bruker standard HTTP-port 80 for søknad streaming, noe som betyr at brukeren ikke trenger å åpne porter manuelt for å laste ned programvare. Protokollen er trygt og problemfritt å bruke; men kan oppdatere automatisering og feilrettinger føre til at noen brannmurproblemer.

ulemper

Ulempen med SmartPlay kan være at du eller din klient, kan aldri føle at du har eierskap til selve programvaren, spesielt siden det ikke er i systemets register. Det kan virke som det er en frakobling mellom maskinvare og programvare, som er faktisk ganske ekte og tilsiktet. Det andre problemet er Internett-tilkobling. Hvis du ikke har en levedyktig tilkobling for web-applikasjon streaming, kan SmartPlay ikke være et effektivt verktøy for deg.