Hva er en e-maskin bærbar PC?

EMachines laptop refererer til en merkevare av bærbare datamaskin, som er litt mindre enn vanlige bærbare datamaskiner. Det finnes en rekke versjoner av eMachines bærbare datamaskiner, men generelt eMachines datamaskiner er billige datamaskiner rettet mot praktiske-tenkende forbrukere.

eMachines Brand

Taiwan-baserte Acer Inc. eier eMachines merkevare av personlige datamaskiner. Acer, som er den tredje største dataselskap i verden, kjøpte eMachines fra Gateway i 2007. eMachines datamaskiner selges i USA, på nettet og i Canada, Japan, Mexico og Storbritannia. EMachines merket ble lansert i 1998 og vokste til en av de største selgerne av personlige datamaskiner i USA. EMachines har solgt mer enn 5 millioner datamaskiner siden lanseringen, ifølge selskapet.

gunstig

EMachines bærbare datamaskiner er billig i forhold til den bærbare datamaskinen og bærbare markedet. Rick Broida, CNET News "cheapskate" spaltist, kalt en av eMachines bærbare, den eME625-5192 ", en stjele" i 2009 da den ble utgitt. EMachines har opprettholdt eksklusive avtaler med forhandlere for noen av sine bærbare datamaskiner, blant annet med Walmart og Best Buy.

grunnleggende oppgaver

EMachines bærbare datamaskiner er praktisk for brukere som ikke krever for mye av sine datamaskiner, men i stedet har en tendens til å slå til dem for pløyer gjennom internett, skrive Word-dokumenter, sende og motta e-post og gjennomgang bilder. Bærbare datamaskiner Under, en rabatt bærbare datamaskiner utløp, tyder på at eMachines bærbare PC-er best egnet for brukere som studenter eller barn, eller at de kan tjene rollen som den andre datamaskinen i et hus, reserverer de mer krevende oppgaver for en annen, kraftigere datamaskin .

spesifikasjoner

EMachines bærbare PCer selges med Microsoft operativsystem, en 15,6-tommers HD-skjerm monitor og enten Intel Celeron eller AMD V Series-prosessorer. De bærbare PCer har en rekke verktøy, for eksempel DVD-brennere og videofunksjonalitet.