Hva er en e-post Processing Job?

Metoder for å tjene penger på nettet inkluderer skrive arbeidsplasser, eBay salg, freelance skriving og e-post prosesserings arbeidsplasser. I tøffe økonomiske tider, kan mange mennesker oppsøke disse jobbene, søker etter tilsynelatende enkle jobber hjemmefra som betaler mye penger med liten investering. Men det gamle ordtaket "Hvis det høres for godt til å være sant, er det sannsynligvis" kan gjelde for e-prosessering jobber.

Løftet

Hvis du har en e-postkonto, har du sannsynligvis har fått minst en spam-melding annonserer en e-prosessering jobb som lover alt fra $ 750 til $ 1000 per dag mens du arbeider i ditt eget tempo hjemmefra. Beskrivelsen av jobben er vage, vanligvis nevne bare "e-prosessering." I tillegg er de fleste av disse jobbene krever en påmeldingsavgift fra $ 5 til $ 25.

E-post Processing Job

Etter at du har sendt inn betaling for trening kit informasjon, finner du at denne jobben består av å sende ut spam e-poster, de fleste som annonserer den samme e-prosessering jobben du nettopp har betalt for.

Få betalt

Hva du får ikke vite når du kjøper e-prosessering jobben-trening kit er at du bare får betalt hvis produktet du annonsere faktisk blir kjøpt. Igjen, trenger du ikke får betalt for hver e-post du sender, men bare hvis den personen som mottok og åpnet e-posten betaler innmeldingsavgift. Du må sende ut mange e-poster bare for å få noen interessert, og, med overflod av slike jobbtilbud, er det ikke garantert at noen vil gjøre et kjøp. I tillegg vil du sannsynligvis legge merke til at innmeldingsavgift du nettopp har betalt er det samme som det du får for hver kunde som registrerer seg som et resultat av din e-post.

behandlingen av utbetalinger

Utbetalingene for jobben vil bli sendt til din personlige PayPal-konto av den personen som gjør et kjøp. Etter at betalingen er gjort, ville du trenger å klippe og lime informasjon fra din PayPal-siden og sende en e-postbekreftelse til kjøperen sammen med trening kit. Nødvendigheten for denne prosessen er ikke klart, som de fleste legitime nettsteder genererer bekreftelse e-post automatisk når du sender en betaling.

Konklusjon

De fleste e-postprosesserings jobber vise seg å være en svindel som krever mye arbeid for svært lite, om noen, betale. Du får betalt bare hvis du selge produktet som ble solgt til deg, som er et stort hvis. I tillegg, som du skal sende ut hundrevis av spam e-poster hver dag, din e-postadresse kan bli svartelistet. Legitime selskaper som trenger å gjøre masse e-distribusjoner leie bare noen få mennesker for oppgaven og ikke krever en registrering eller trening kit avgift. Forskning grundig og starte med en feeless e-prosessering jobb for å se om dette er en god løsning for deg.