Hva er en Flash Roll Button?

Flash rollover knappene er en type knapp som hovedsakelig brukes i nettsteder. Roll knappene er veldig vanlig, og de fleste nettsteder bruker dem i en eller annen form. Flash refererer til et program skapt av Adobe, hvor roll knapper kan gjøres. Roll knappene er ikke eksklusivt for Flash, og kan lages i mange andre programmer, for eksempel Photoshop og Dreamweaver. Roll knappene kan også bli laget med programmeringsspråk som HTML eller CSS.

Definisjon

Flash roll knapper er knapper som endrer utseende når musen svever over dem, og når de blir klikket på. Vanligvis roll knappene endrer opptredener i begge tilfeller, men de kan bli gjort for å gjøre det ene eller det andre.

States

Flash roll knapper generelt har tre forskjellige "stater." Knappen endres utseendet i hver stat. Den første staten, referert til som "opp" i Flash, viser hvordan knappen vil se på standardform. Den andre staten, "over", er hvordan knappen vil se ut når musen holdes over den. Den siste staten, "ned", refererer til hvordan knappen vil se ut når den presses eller klikket på.

Usammenhengende Roll Button

En usammenhengende roll er en annen type roll knapp som kan lages i Flash. I stedet for selve knappen endrer utseende, rulle over denne typen knappen vil føre til en endring andre steder på nettsiden. En usammenhengende roll knappen kunne brukes på en nettside med en liste over navn og når noen svevde over et navn, kan hans bilde vises i en ramme på toppen.

roll~~POS=TRUNC bilde

En roll bildet er egentlig en rollover knapp uten "ned" tilstand som kan også være opprettet i Flash. En roll Bildet endres fra ett bilde til et annet når musen svever over det, og deretter tilbake til originalbildet når musen forlater det, men opptrer ikke som en knapp. I tillegg kan rollover bilder lages slik at hver gang musen svever over bildet, bildet endres til et annet bilde av flere, i stedet for å endre tilbake til den opprinnelige når musen forlater bildet. Roll bilder kan også brukes i en usammenhengende måte som usammenhengende rollover-knapper.

Lyd og animasjon

Flash kan brukes til å lage både roll bilder og rollover knapper som inkluderer lyd og animasjoner. En nettside som har stillbilder fra filmer kan bruke en animert roll knappen for å spille et kort klipp av filmen når musen svever over bildet. Lyd kan brukes i en rollover-knappen for å informere en besøkende til et nettsted hva klikke på knappen kan gjøre.