Hva er en funksjonstast for WiFi på Acer Aspire 6930?

Hva er en funksjonstast for WiFi på Acer Aspire 6930?


Acer Aspire 6930 tastatur inneholder et sett med funksjonstaster for tilgang til Internett, justering av volumkontrollen på maskinen og få tilgang til din personlige e-postkonto. Tastaturet har også en funksjonstast for å aktivere datamaskinens innebygde trådløse Wi-Fi-antenne. Nøkkelen inneholder en sirkel med en svart prikk nederst. Nøkkelen er en del av "Easy-launch" funksjonstaster.

Wi-Fi-funksjonen Key

Acer Aspire 6930 Wi-Fi nøkkelen ligger i øvre høyre hjørne av den bærbare tastaturet. Knappen er en vippebryter - trykk en gang til for å slå på din bærbare Intel Wireless Wi-Fi Link antenne. Trykk på knappen igjen for å slå antennen av. Wi-Fi-tasten er praktisk når du vil aktivere den bærbare Intel Wireless Wi-Fi Link antenne uten å måtte navigere til systemet ditt kontrollpanel.

Wi-Fi Indikatorlys

Når du trykker på Wi-Fi-tasten og aktivere antenne, indikatorlampen trådløst LAN under den bærbare touchpad lyser. Lyset inneholder også en sirkel med en sort prikk på bunnen. Når du deaktiverer antennen, går indikatorlampen ut. Du kan se indikatorlampen for trådløs LAN selv når Acer Aspire 6930 skjerm er lukket hvis den bærbare datamaskinen er på.

Internett og e-posttilgang

Etter å ha slått din Acer Aspire 6930 trådløse antennen på, kan du trykke på nettleseren Hurtigstarttaster - inneholder et ikon av planeten Saturn - å starte Internett. Trykk på post-knappen, som inneholder et ikon av en konvolutt, for å få tilgang til e-posten. Disse hurtigtastene er plassert til venstre for den bærbare Wi-Fi-tasten.

Kontrollpanel Activation

Du kan også slå din Acer Aspire 6930 trådløse antenne av og på ved å gå til din bærbare Kontrollpanel og deretter "Network and Sharing Center." Klikk på "Endre innstillinger for nettverkskort" linken for å få tilgang til din bærbare Wi-Fi-komponent. Høyreklikk "Wireless Network Connection" -ikonet og klikk "Aktiver" eller "Deaktiver" for å slå antennen på eller av. Du kan også søke etter trådløse nettverk i Nettverks- og delingssenter, samt delta trådløse nettverk.