Hva er en kombinert Post i Facebook?

Facebook og andre sosiale nettverkstjenester har blitt slike kulturelle fenomener som de har sin egen lingo. Facebook-brukere har funnet mange måter å bruke statusoppdateringer på måter som fungerer for dem, og til gyting spesielle navn for disse ikke-standard bruksområder. En slik bruk kalles en "kombinert stilling."

Kombinert innlegg på Facebook

Begrepet "kombinert stilling" brukes på Facebook for å referere til en enkelt statusoppdatering som inneholder flere emner eller bilder fra flere hendelser. For eksempel kan en person på ferie ikke ønsker å legge ut oppdateringer hver dag. Av og ta de opp på flere dager med oppdateringer på en gang, og kaller det en "kombinert stilling." Et annet eksempel er noen som diskuterer to urelaterte ting som skjedde i deres dag i samme statusoppdatering.

Kommenterer kombinerte stillinger

Facebook-brukere er vant til å lage kommentarer uten å måtte definere kontekst, slik som å klikke på "liker" -knappen og går videre. I tillegg kan du si "høres flott ut" uten å først si hvilket element i oppdateringen du synes er flott. I kommenterer en kombinert stilling, kan det hende du trenger å være mer spesifikk. Du kan kort angi hva emnet du refererer til, etterfulgt av et kolon, deretter gjøre din kommentar.

Kombinerte innlegg og Lengde

Facebook-statusoppdateringer er designet for å være relativt kort og aktuell. Opprette en kombinert stilling kan spare energi som du kan skrive det ut og gå, men det er en begrenset mengde plass tillatt. I tillegg, for lange oppdateringer, dine venner ser bare en del av teksten i sine nyhetsstrømmer. Hvis en av emnene er begravd ved det andre emnet, kan vennene dine gå glipp av det.

betraktninger

Utformingen av Facebooks statusoppdateringer støtter ikke kombinerte stillinger spesielt godt. Men noen mennesker kjenner sine venner er usannsynlig å lese en masse korte meldinger og en gjennomtenkt kombinert stilling holder sin oppmerksomhet på en pålitelig måte. I slike tilfeller vurdere å bruke en Facebook-kommentar. Merknader tillate mye mer lengde, som de er designet for å være mer som blogginnlegg. De vises i dine venners nyhetsstrømmer på samme måte som statusoppdateringer gjør.