Hva er en Magic Memory Stick?

Hva er en Magic Memory Stick?


Hvis du leter etter ekstra lagringsplass på digitalkameraet eller bærbare Playstation, da Magic Memory Stick kan være svaret. Med behovet for ekstra datalagring på alle typer elektroniske enheter, Sony opprettet en minnepinne med flere bruksområder for sine produkter. Minnekort kan lagre bilder, musikk og dokumentfiler. De kommer i lagringskapasitet opp til gigabyte-serien, som gir deg muligheten til å lagre tusenvis av datafiler. Hvis du har en PSP, bærbar Playstation, eller en Sony digitalt kamera, kan du bruke en Magic Memory Stick for bærbart og praktisk oppbevaring.

Funksjon

The Magic Memory Stick er bærbart minne som vanligvis brukes for å få tilgang til og installere custom firmware på den bærbare Playstation. Forbrukerlagde spill kan bare nås og spilt gjennom bruk av Magic Memory Stick og Pandora batteriet. Det er også brukt til lagring av data på en rekke andre elektroniske enheter som digitale kameraer og videokameraer. Bildefiler, videofiler og musikkfiler kan alle bli lagret på minnepinnen.

typer

Magic Memory Sticks kommer i ulike størrelser og modeller. De fleste enheter krever en bestemt type Magic Memory Stick. Lagring beløp varierer fra 128 megabyte til 32 gigabyte. Enheter som digitale kameraer og PSP vil definere typen Magic Memory Stick de krever og den maksimale mengden lagringsplass de kan håndtere.

Installasjon

The Magic Memory Stick installasjonsinstruksjonene er forskjellig for hver enhet. Imidlertid er det ofte installert i en liten flip kammer på enheten eller i et spor i nærheten av batteriene. Vanligvis er minnepinnen settes inn i sporet og dyttet ned til du klikker på plass.

Historie

Den opprinnelige minnepinne fra Sony kom ut i 1998 med en lagringskapasitet på 128 MB. De ble opprinnelig innført for å gi ekstra lagringsplass i digitalkameraer og andre kompatible Sony-enheter. Sony først satt ut Memory Stick og snart fulgte med Memory Stick PRO i 2003. Den fikk snart navnet Magic Memory Stick på grunn av frie tøyler det ga tilpassede videospill designere over PSP.

Advarsel

Magic Memory Stick for forbrukeren spillet bruker bare fungerer på PSP-systemer bygget før PSP 2003. Sony har blokkert bruk av Magic Memory Stick for å spille forbruker-laget spill.