Hva er en Meez ID?

Hva er en Meez ID?


Hvis din teenage venner har vært å fortelle deg å besøke deres Meez side eller har snakket om hvordan de går på Meez med en Meez ID, kan du bli forvirret om hva de betyr. Du bruker en Meez ID og et passord for å logge på kontoen din på Meez, et nettsamfunn for ungdom.

om meez

Meez er et sosialt nettverk nettsted som gir et fellesskap for ungdom til å kommunisere med hverandre. Når du registrerer deg og få en Meez ID, kan du sette opp din egen Meez webside og blogg, få tilgang til fora og oppslagstavler. Meez lar deg også sende e-post og bruke direktemeldinger med andre Meez medlemmer.

meez ID

Hvis du er interessert i å delta i online Meez samfunnet, må du registrere deg og få en gratis Meez ID. Du bruker Meez ID sammen med et passord for å logge deg på kontoen din. Hold Meez ID og passord private, for å hindre uvedkommende i å logge inn og få tilgang til Meez konto.

Registrer deg

Start nettleseren på datamaskinen, og naviger til Meez nettsted (meez.com). Klikk på "Bli medlem". Klikk på "Choose Your Avatar" mann eller kvinne, klikk en tegneserie avatar som representerer deg selv, og klikk deretter på "Next". Skriv inn et navn du ønsker å bruke for Meez ID og opprette et passord. Skriv inn ditt virkelige navn, fødselsdag og e-postadresse, og klikk "Next" for å registrere da. Sjekk e-posten din, åpne e-posten fra Meez, og klikk på linken for å bekrefte din registrering.

Logg inn

Start nettleseren på datamaskinen din. Gå til Meez hjemmeside, klikk "Logg inn" øverst på siden. Den "Velkommen tilbake til Meez!" siden vises. Skriv inn Meez ID i "Meez ID" tekstboksen, og skriv deretter inn Meez passord i "Passord" tekstboksen. Klikk på "Logg inn" knappen for å logge inn.