Hva er en Memory Stick Drive Letter?

Hva er en Memory Stick Drive Letter?


Minnepinner eller hoppe stasjoner er en praktisk måte å transportere filer fra datamaskin til datamaskin. De fungerer sømløst med operativsystemet, kan du bruke vanlig tilgjengelige og praktiske USB-porter for å gjøre tilkoblingen med datamaskinen, og de laste og losse data med en enkel dra-og-slipp-grensesnitt. Så hva mener vi med minnepinne stasjonsbokstav?

plugging In

Når du først pakke den nye minnepinne, er det lite du må gjøre for å gjøre det arbeidet. Bare plugg USB-tilkoblingen på den ene enden inn i USB-porten på forsiden eller baksiden av datamaskinen. Hvis datamaskinen ikke allerede er startet opp, starter den opp.

Tilordne en stasjonsbokstav

Hver datalagringsenhet i datamaskinen er tildelt en stasjonsbokstav. Disketter er vanligvis tildelt stasjonsbokstaver A eller B. Det primære harddisken er tildelt bokstaven "C" under oppstart, og maskinen leser og laster operativsystemet derfra. Programvaren skanner deretter eksterne enheter som er koblet til systemet på jakt etter flere lagringsenheter. For de som allerede er identifisert, det bare tildeler sin vanlige brev. En Zip-stasjon som kan kalles "E" av datamaskinen. En CD-ROM-stasjonen kan få en D eller E kjøretur avhengig av hvilken rekkefølge det er koblet til systemet. Når operativsystemet finner minnepinne koblet til USB-porten, dukker det opp et notat i nedre venstre hjørne av PC-skjermen som sier "Ny maskinvare funnet." Klikk på dialogboksen og datamaskinen tildeler en "G" eller en "H" eller noen andre brev til stasjonen og leser den inn i systemet.

Stasjonsbokstaven i Explorer

Åpning av en "Explorer" -vinduet kan du skanne lagringsenheter koblet opp til datamaskinen. Velg stasjonsbokstaven for din minnepinne, og det vil vise deg et vindu med hva som er på minnekortet, hvis det er noe.

Lasting av Drive

For å laste inn filer på pinne for transport, åpner en annen Explorer-vindu og finne de filene du vil flytte fra datamaskinen til minnepinne. Venstre klikk på filene og hold nede knappen mens du drar dem over til minnepinnen vinduet. Slipp venstre museknapp, og filene blir kopiert på Memory Stick. Når du er ferdig, bare å fjerne pinnen og plugge den inn i USB-porten på en annen datamaskin.

Lossing Drive

Når du har koblet din minnepinne i den nye datamaskinen, vil den lese pinnen og tilordne en stasjonsbokstav til den (muligens en annen stasjonsbokstav). Åpne opp to Explorer-vinduer, en for stasjonsbokstaven som representerer minnepinne og en på stasjonen der du vil at dataene skal gå. Nå dra og slippe filer til den nye stasjonen, og de vil bli kopiert der. Hvis du er ferdig, kan du slette data fra harddisken din, og du er klar til å transportere flere filer.