Hva er en Memory Stick?

Hva er en Memory Stick?


Det er mange måter å lagre informasjon fra datamaskinen ved hjelp flyttbare lagringsenheter. Du kan brenne CDer eller DVDer, kan du bruke en ekstern harddisk eller bruke en minnepinne. Minnekort er en av de raskeste og mest praktiske måter å lagre og dele filer, musikk og bilder, blant annet fra datamaskinen.

Historie

Minnekort ble først introdusert til verden i 1998 av Sony, og var tilgjengelig i opp til 128 MB lagringsplass. SanDisk er også en produsent av minnebrikker.

Funksjon

Minnekort er kort flyttbar flash-minne som kan brukes til å overføre bilder fra digitalkameraer til datamaskinen. De brukes også til å lagre og overføre informasjon på mobiltelefoner og Playstation Bærbare (PSP).

typer

Sony bærer et par forskjellige typer minnebrikker, som Memory Stick PRO, som har raskere overføringshastigheter; Memory Stick Duo, som er en mindre versjon av minnepinne; og Memory Stick Micro, som er enda tinier.

Betydning

Minnekort har gjort overføre filer fra din personlige datamaskin, digitalt kamera og mobiltelefon enklere og raskere, med mer digital lagringsplass enn gamle disketter eller CD-er.

fordeler

Ikke bare bruker en minnepinne enklere, men det er tryggere å transportere enn en CD. Minnebrikken har plass til opptil 16 GB med informasjon, og er meget kompakt i størrelse, noe som gjør det enkelt å lagre i lommen, vesken eller lommeboken.