Hva er en Skanner med arkmater?

Hva er en Skanner med arkmater?


De fleste boliger og kontorer, til tross for flere tiår med snakk om å gå papirløs, fortsatt inneholde en urolig blanding av digitale og papirbaserte filer og dokumenter. Slå digitale dokumenter til de fysiske er en relativt enkel sak å skrive dem, men kommer fra fysisk til digital vanligvis tar mer tid og krefter. Det mest allsidige verktøyet for jobben er en skanner. Disse kommer i plan og arkmater former, med ark matet skannere er best for bruk med flersidige dokumenter.

En rask Beskrivelse

Fysisk, ark matet skannere ligner en kompakt laser eller blekkskriver. Dette er bare naturlig, fordi de har lignende papirhåndteringsmekanismer. I tilfelle av en skanner, er papirdokumenter trukket fra arkmateren og bestått krysse maskinens bildesensoren, som ender i utskuffen. Skanneren programvare identifiserer trykte bokstaver på siden, og konverterer dem til digital tekst - en prosess som kalles optisk tegngjenkjenning, eller OCR. Denne programvaren er intelligent nok til å gjenkjenne grafiske bilder og skanne dem i sin opprinnelige form.

Hva de er flinke til

Ark matet skannere er best brukt med standard trykksaker, fra signert juridiske dokumenter til stabler av notater og fakturaer. I de fleste tilfeller kan du bare laste materen og la skanneren til sitt arbeid, selv om sensitive dokumenter bør gjennomgås av menneskelige øyne for å se etter transkripsjon feil. Alle, men de fleste entry-level modellene utføre tosidig skanning - lese begge sider av et dokument på en gang - som halverer skannetiden for en bunke med dokumenter.

Hva De er ikke bra i det

Til tross for sin fart og allsidighet, ark matet skannere har begrensninger. De kan ikke håndtere store dokumenter, og bør ikke brukes sammen med skjøre eller skadede dokumenter som kan dras fra hverandre i materen. De kan ikke skanne innbundne bøker eller blader, og deres bildesensorer jobbe mye lavere oppløsninger enn du ville finne i en plan eller fotoskanner. Hvis du skulle ha behov for å innlemme høyoppløselige bilder i dokumentet, er det nesten alltid best å skanne dem separat på en planskanner og deretter sette dem manuelt inn i dokumentet.

Plukke og velge

Ark matet skannere eksisterer for å skjære gjennom rot av papirdokumenter, og er bare dårlig tilrettelagt for andre bruksområder. Velg mellom dem basert på dokumenthåndteringsbehov. For eksempel en juridisk eller regnskapsfirma kanskje trenger en modell med høy kapasitet arkmateren, mens en liten hjemme-basert bedrift kan betale mindre for en lavere kapasitet modell. Slike storbrukere bør også kjøpe en skanner med høy driftssyklus, et mål på antall sider det kan sikkert skanne i en måned. Skannere med høyere oppløsning skanne saktere enn sine standard oppløsning kolleger, men er bedre for bruk med tungt illustrert rapporter og dokumenter.