Hva er en tråd på Facebook?

Hva er en tråd på Facebook?


En tråd på Facebook er en privat samtale mellom to eller flere personer, ifølge Facebook støtten. En tråd inneholder alle Facebook e-post, chat-meldinger eller tekstmeldinger mellom deltakerne. Alle dine tråder er tilgjengelige i "Meldinger" område av Facebook-kontoen din. Mens Facebook begrenser den offisielle definisjonen av "tråden" til private samtaler, kan du også se folk på Facebook refererer til offentlige samtaler og diskusjoner som tråder.

Starte en privat tråden på Facebook

For å starte en privat tråd på Facebook, kan du sende en privat melding, chat-melding eller tekstmelding til en eller flere Facebook-brukere. Når du gjør dette, blir en ny tråd lagres automatisk til dine Facebook-meldinger.

Svare på en privat tråden på Facebook

Du kan svare på en privat tråd som inkluderer deg ved å besøke din Facebook-meldinger, tilgjengelig ved å klikke på "Meldinger" bokmerke øverst til venstre på siden når du er logget på Facebook og vise din News Feed. Tråder vises i kronologisk rekkefølge, med de sist oppdaterte tråder vises på toppen. Klikk på en tråd forhåndsvisning for å se den i sin helhet, og deretter skrive inn en ny melding i boksen nederst i tråden. Klikk på "Svar" -knappen for å oppdatere tråden for alle deltakerne å se.

Tilleggsfunksjoner av tråder på Facebook

Når du starter eller svarer på en tråd på Facebook, kan du legge ved en fil, bilde eller video fra harddisken ved å klikke på knappene nedenfor og til venstre for meldings komponere boksen. Du kan også klikke på mobiltelefon ikonet under og til høyre for boksen for å sende meldingen til mottakernes registrerte mobiltelefoner.

Legge Folk og Leaving tråder

Når du svarer på en tråd, kan du legge folk til samtalen ved å klikke på "Handlinger" knappen over tråden og klikke på "Legg til People." Skriv navnene deres og klikk på "Legg People" -knappen. Du kan også legge igjen en samtale, slik at du ikke lenger vil motta varsler om nye meldinger i tråden; Klikk på "Handlinger" -knappen og velg "La Conversation".

Andre Definisjoner av "tråden" på Facebook

På internett diskusjonsfora, blogg kommentarer og andre steder på internett, er en "tråd" brukt for å beskrive en samtale, offentlig eller privat. På Facebook, folk refererer ofte til offentlige samtaler som "tråder". Dette gjelder kommentere avsnittene nedenfor Vegg innlegg og i diskusjonstemaer i Facebook-grupper og sider.