Hva er et nøkkelord Modifier?

Hva er et nøkkelord Modifier?


En modifier er et ord eller begrep som gir fullstendig mening til din kjerneordet. Det gir gode resultater når det brukes riktig med en god søkeord, men det meste påvirker når den brukes som en tematisk modifier. Med en flott modifikator, blir søkeordet ditt en gullgruve i Search Engine Optimization (SEO) verden.

tema~~POS=TRUNC Modifikatorer

Siden modifikatorer er vanskelig å få øye på, må de velges eller organisert på riktig måte med betydelige søkeord for å generere høyere mengder trafikk til nettstedet ditt. Løsningen for dette dilemmaet er å utpeke dine modifikatorer i tematisk tilnærming. Tematiske modifikatorer kan kategoriseres til ord per kategori struktur, trelignende bord, og hierarkisk bord.

Word-per-kategorien Struktur

Word-per-kategorien struktur handler om organisering av modifiserings basert på deres semantisk definisjon i to hovedkategorier, som for eksempel generell og nisje spesifikke, og i flere underkategorier i tillegg. Words of generisk betydning vil gi deg mer frihet til å bruke dem hele web-innhold, mens nisje spesifikke ordene gir den beste metoden for å skape bestemte sider for generelle modifikatorer. Et godt eksempel på en nisje bestemt ord er "frisyrene", der du kan søke nisje bestemte underkategorier som alder, type og kjønn.

Trelignende Table

Trelignende bord metoden er ganske enkel, der 'tredelen' er kjernen søkeord og 'grener' er dine tematiske modifikatorer. Denne tilnærmingen er svært effektivt for å organisere generiske modifikatorer som kan brukes med frihet på noen av hovedtemaet. Ideen er å markere presedens og forutgående modifikatorer i forskjellige farger for å identifisere raskt riktig eller mest passende ord sammenkobling ved opprettelse av nytt innhold på nettstedet ditt.

hierarkisk Table

Hierarkisk tabellen tilnærming kan brukes på nettstedet ditt indre struktur fordi det involverer flere ord kombinasjoner. Et godt eksempel på hierarkisk tabellen ordet modifier er som følger: Hoved modifier er frisyrer, er andre nivå modifier gutter, kan tredje nivå modifier være kreativ, annerledes, ungdoms, og fjerde nivå er populært. Ved å kombinere disse modifikatorer, kan du lett komme opp med nyttige søkeord som kan brukes på nytt for den nye web-innhold.