Hva er et virtuelt klasserom?

Studenter delta på et virtuelt klasserom ved å koble til Internett i stedet for å reise til et fysisk klasserom. Virtuelle klasserom tilbyr kurs der tid, distanse eller begge separate studenter fra sine instruktører. Store selskaper, høyere læring fasiliteter og skoler bruker virtuelle klasserom for å undervise og trene sine ansatte og studenter.

Egenskaper

De viktigste funksjonene som finnes i et virtuelt klasserom er støtte, vurdering og kommunikasjon-deltakelse. Støtte i et virtuelt klasserom inneholder verktøy som elektroniske kalendere, søkemotorer og online hjelp guider. Vurderingen består av standard verktøy som online gradering bøker, eksamener og tester. De kommunikasjon-deltakelse verktøy som brukes i et virtuelt klasserom inkluderer e-post, direktemeldinger, chatterom, diskusjonsfora og filoverføringer.

læringsstiler

Virtuelle klasserom har samarbeids og selvstendige læringsstiler. Samarbeidslæring er best egnet for natur et virtuelt klasserom fordi studenten, instruktør og medstudenter er en del av læringsprosessen. Et virtuelt klasserom trenger denne type læringsstil å overvinne fravær av in-person-kommunikasjon. Med selvstendig læring stil, studenten bare kommuniserer med instruktør.

Sammenligning

Kjennetegn på det fysiske klasserommet er blitt overført i det virtuelle klasserommet. Både fysisk og virtuelt klasserom følge en lignende læringsteori, læreplan design og undervisningsmetode. Undervisning i både fysiske og virtuelle klasserommet fokuserer på studenten snarere enn læreren. Både fysisk og virtuelt klasserom gi faglig undervisning, oppgaver og lekser, samt samspillet mellom studenter og instruktøren.

forskjeller

Forskjeller knyttet til sted, tid og størrelsen på klassen, innhold levering og kommunikasjon moduser. I et virtuelt klasserom, er innhold levert ved hjelp av diskusjonsgrupper, chatterom, e-post, direktemeldinger, tidsskrifter og annet materiale på nettet. Den største forskjellen mellom disse modusene for levering og de som finnes i det fysiske klasserommet er at de er ofte tekstbaserte, og blir ikke nødvendigvis ferdig innen verbal diskusjon eller forklaringer.

fordeler

Virtuelle klasserom gir elevene fordelen av fleksibilitet. Elevene kan delta i en klasse til tider som er mer praktisk for dem. Virtuelle klasserom har også lavere kostnader og økt tilgjengelighet. Studenter kan delta i klassene som ikke kan tilbys i sitt nærmiljø.