Hva er farene ved hackere?

Folk bruker internett i hverdagen. Med teknologien fremmarsj så raskt som det er, har de fleste moderne hjem gått på nettet, snu til Internett for å spare tid med travle dager, utføre enkle oppgaver som nettbank, kjøpe elementer på eBay eller Amazon, selv tar college klasser på nettet.

Betydning

Hackere har blitt funnet å stjele og selge andres kredittkortinformasjon i massene. Hacking skjer akkurat som alle andre forbrytelser, har både lave nivå angrep som en enkelt person å stjele og bruke din online e-postkontoer, til en mer organisert struktur som en gruppe hackere som angriper en bedrifts stormaskin for store mengder personlig informasjon.

Historie

I 1982 den første datavirus gjort seg offentlig; viruset kalt Elk Cloner ble skrevet av en high school student som en praktisk spøk. Andre former for dette viruset ble spredt rundt, og i 1987 et nytt virus kalt Lehigh viruset ble opprettet, det første viruset som faktisk angrepet filer som er lagret på harddisken på datamaskinen. Etter utgivelsen av Lehigh, ble virus mer vanlig og dukker opp i forskjellige strukturer med mange forskjellige mål nå.

typer

De vanligste typer datavirus er bosatt virus, som skjuler innenfor datamaskin RAM-filer og angripe forskjellige filer flyttet mellom RAM og maskinvare; direkte aksjon virus, som sitter i en bestemt mappe og vente på bestemte vilkår som må oppfylles før infisere filene i sin mappe; og overskrive virus, som infiserer mapper og sakte slette innholdet.

Identifikasjon

Det finnes noen enkle måter å finne ut om du har et virus eller ikke. Det kan være ganske enkelt at datamaskinen ikke fungerer normalt. En annen måte å finne ut om du har et virus er å åpne din behandling vinduet og se om det er noen ukjente programmer som kjører. Hvis du har penger, eller er kjent med hvordan en datamaskin fungerer, kan du alltids bruke en antivirus scan for å finne ut om du har noen virus.

betraktninger

Med all skadelig programvare der ute i dag er det viktig å sørge for at du beskytter deg selv. Internett tilbyr mange gratis skanning for å finne ut om du har noen uønskede virus: Fjerne at maskinvaren har en tendens til å være litt mer komplisert. Det finnes mange antivirus programmer der ute som du kan kjøpe for å patch og fjerne eventuelle virus som du har ervervet, hvert kjører med forskjellige priser og tilbyr ulike løsninger.