Hva er farene ved Internett-sikkerhet?

Hva er farene ved Internett-sikkerhet?


Internett kan være en verdifull kilde til informasjon. Med uendelige mengder ressurser og informasjon som kan bli søkt ut og byttet på nettet, er risikoen for Internet fare økt, og web sikkerhet blir en nødvendighet for å virtuelle liv. Ikke bare er det upassende bilder og kampanjer som kan nå barn, men det er også svindlere, virus og svindel som kan bli utbredt gjennom vanlige nettsøk.

Barn og Internett

Den elektroniske verden tilbyr barn tilgang til virtuelle opplevelser som er pedagogisk og rekreasjon. Men ved å klikke på en knapp, kan Internett utgjøre en stor trussel mot barn, som svindlere, cyber-mobbere og Svindlerne blir mye nærmere hjemmet. For å fortsette å gjøre surfing theweb lærerik og underholdende for barn, er foreldre oppfordres til å bruke forebyggende tiltak for å unngå nett katastrofer. Det er flere guider, manualer og bøker som online sikkerhetseksperter har opprettet for foreldre å forhindre barn fra å bli ofre for nettkriminalitet. Safeonline 101 er en slik bok skrevet av Benjamin Halpert.

Internet Fraud

På grunn av det enorme omfanget av Internett, forholdsregler og sunn fornuft om potensiell svindel er en integrert del av et fungerende online liv. Ifølge USAs Federal Bureau of Investigation, om lag 60 prosent av rapporterte svindel tilfeller kommer online. De vanligste typer Internett-svindel tilfeller innebære nettauksjoner og ikke levert varene. For å unngå potensielle trusler, føderale etterforskere anbefaler forståelse så mye som mulig om hvordan en auksjon fungerer, finne ut hva dine forpliktelser er som en kjøpmann (selger) eller som en kjøper. I tillegg er det lurt å lære så mye som mulig om en selger før du gjør forretninger med dem. Ting å se etter vellykkede forretningstransaksjoner i det siste, foretrukne betalingsmetoder og hvor selgeren befinner seg; Det er ikke anbefalt å gjøre forretninger med en person utenfor USA, så det er vanskeligere å spore informasjon om nødvendig.

online virus

For å unngå nett virus angripe din PC, laste ned en Internett-sikkerhet program. Internett sikkerhetsprogrammer (for eksempel Norton Antivirus, og McAfee) bidra til å blokkere virus, trojanske hester, spyware, malware og annonse hackere fra å skade og ødelegge datamaskinen og få tilgang til din personlige informasjon. Internett-sikkerhet programmer tilbyr også foreldrekontroll alternativer, slik at det er lettere å overvåke barnas aktiviteter på nett. Internett-sikkerhet bør oppdateres ofte for å beskytte dine filer og informasjon.

Felles Informasjon

Deling av informasjon over Internett truer personlig sikkerhet. Hvis du er i samspill med andre på Internett, er det best å holde opplysninger om deg selv og livet ditt private. Ikke oppgi personlig informasjon, som adresser, telefonnumre, fullt navn, personnummer, kredittkortnummer og bankinformasjon. Bedragere og hackere enkelt kan bruke informasjonen til å samle opp feil kostnader på din bekostning, og til og med stjele identiteten din. Vær på vakt mot ukjente e-poster som dukker opp i din e-post i-box. Bedragere har begynt å målrette personlige e-postadresser som en måte å få folk overføre penger for uredelig årsaker.