Hva Er File Extension Ftil?

Datasikkerhet er et stort problem for bedrifter som driver med sensitiv eller konfidensiell informasjon, for eksempel offentlige kontrakter, finansiell informasjon eller medisinske eller skole poster. Det finnes en rekke programmer tilgjengelig for å beskytte data fra hacking eller tyveri, inkludert en som bruker .ftil filer.

Identifikasjon

En fil med .ftil filtypen er kjent som en e-Hastakshar sluttseddel fil.

Kilde

De .ftil filer er produsert av et dataprogram kalt e-Hastakshar Kontroller Utility av en indisk økonomisk teknologiselskap kjent som Financial India Technologies Ltd.

Funksjon

En .ftil fil er en datafil som en bruker velger å foreta sikre å bruke e-Hastakshar Bekreft Utility. Programmet er først og fremst brukes til å dele aksjemarkedet finansiell handel informasjon elektronisk uten frykt for at eventuelle sensitive data fanget.

Egenskaper

Når du prøver å få tilgang til en .ftil fil, vil du bli bedt om å oppgi brukernavn og passord. Hvis brukernavnet og passordet ikke samsvarer med noen av de som kom inn i e-Hastakshar Kontroller programmet, vil ikke åpne filen.

fordeler

I tillegg til passordbeskyttelse, er .ftil filer også kryptert, noe som hindrer dem fra å bli hacket inn. Krypteringen er ikke fjernet før passordet blir tastet inn.